Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK product introducties

Product introducties 2018                   

 

Remote Services

Met de TELETASK Remote Services controleer je vanop afstand de status van een installatie, pas je de configuratie aan en voer je een systeemdiagnose en dit alles zonder je te verplaatsen. Dankzij TELETASK Remote Services zorg je zo voor een optimale en nog snellere klantenservice.

Beschikbaar: herfst 2019.

Amazon Alexa, je virtuele assistente

Voortaan kan het TELETASK domotica systeem uitgebreid worden met de artificiële intelligentie van de Alexa spraakherkenning. Via Alexa kan de eindklant met zijn stem het TELETASK domotica systeem aansturen en de nodige commando’s geven.

Beschikbaar: herfst 2019.

Een maximum aan comfort via de constant lichtregeling en tunable white

Via deze constant lichtregeling kan de aanwezigheidsmelder kunstlicht inschakelen bij onvoldoende daglicht, maar kan ook de verlichting bij voldoende daglicht weer gedimd of zelfs uitgeschakeld worden.  Dit zorgt voor een maximaal niveau aan comfort, concentratievermogen en efficiëntie gedurende de hele dag. De perfecte oplossing voor kantoren en klaslokalen waar er dankzij de ‘Constant Licht Regeling’ en ‘Constant Temperatuur Regeling’ voor gezorgd wordt dat de verlichting steeds perfect inspeelt op het daglicht. 

Beschikbaar: vanaf april 2018.

TELETASK dimmer gamma

Ontdek het volledige dimmer gamma op Batibouw:

Beschikbaar: uit voorraad.

Universele Master HVAC over IP

Dankzij de Universele MASTER HVAC over IP wordt een rechtstreekse communicatie over IP tussen uw HVAC systeem en het TELETASK domotica systeem opgezet. Biedt uw klant een kostenefficiënte vervanging voor de bestaande Master-Slave combinatie.
Bekijk hier het product.

Beschikbaar: uit voorraad.

Nieuwe afstandsbesturing

Ontdek de nieuwe mini TELETASK afstandsbediening in een nieuw design. Hiermee kan je klant vanuit zijn zetel, bed, bureaustoel... snel en efficiënt alle functies die aanwezig zijn op het AURUS toetsenpaneel met één klik op de afstandsbesturing bedienen. Elk AURUS toetsenpaneel is hier trouwens standaard voor uitgerust met een ingebouwde IR ontvanger. 

Bekijk hier het product.

Beschikbaar: uit voorraad.

Afgeschermde opbouw muurdoos voor AURUS familie TDS90037

Gebruik deze opbouwmuurdoos als preventief middel tegen ongewenst gebruik van de AURUS bedieningspanelen en om deze te beschermen tegen stof, waterdruppels, waterstralen etc. Enkel geschikt voor binnenmontage.

Bekijk hier het product.

Beschikbaar: uit voorraad.

Nieuwe HVAC features in PROSOFT

Via de nieuwe PROSOFT kan voortaan de maximale temperatuur voor specifieke toepassingen ingesteld worden tot 40°C (voordien maar tot 30°C).
Nieuw in PROSOFT is tevens de mogelijkheid om het werkingsprincipe van de verwarmingssturing per zone afzonderlijk in te stellen. Bestaat de verwarming uit vloerverwarming op het gelijkvloers, radiatoren in de gastenkamer en een aan/uit convector in de badkamers? Geen probleem, voortaan kan de verwarming nu per zone ingesteld worden.

Beschikbaar: in de nieuwste PROSOFT (begin februari 2018).

Batibouw saloncondities: kom ze ontdekken op de STAGOBEL/TELETASK stand

TDS99002 MICROS upgrade actie: combinatie upgrade print met voeding en iSGUI licentie. Zeer interessant om bestaande klanten die nog over de vorige MICROS generatie beschikken, te overtuigen om over te stappen naar de uitgebreidere mogelijkheden van de MICROS+ DoIP omgeving. Niet in het minst interessant door zijn gsm bedienbaarheid, cloud connectie en de vele extra mogelijkheden zoals de nieuwe ‘remote services’.

Tot slot

Artificiële intelligentie, nieuwe cloud oplossingen, intuïtief en grafische aansturing, VoIP, etc. Waar wacht u nog op? Bezoek ons op Batibouw van 22 februari tot 4 maart in paleis 9 stand 309. Het Stagobel – TELETASK team staat paraat voor het beantwoorden van al uw vragen.

Geschreven door Koen Debruyne