Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

WIBE kabelladders: dé oplossing voor zware industriële omgevingen

27/04/2021

WIBE kabelladders zijn dé ideale oplossing voor het kabelmanagement in industriële gebouwen en sites. Het WIBE kabelladdersysteem vindt dan vooral zijn toepassing in ruwe, industriële omgevingen  zoals in de olie-, gas- en chemische industrie. Geen enkele omgeving is te ruw of te vuil voor WIBE.

WIBE kabelladders zijn essentieel voor de infrastructuur van een gebouw, net zoals de ruggengraat voor ons lichaam. Zij zorgen immers voor het kabelmanagement van bv. stroom- en databekabeling doorheen de site. Het kabelladdersysteem is zeer flexibel dankzij het brede aanbod aan afmetingen van de kabelladders en hun accessoires zoals bochten, stijgstukken, consoles, beugels, koppelingen en nog veel meer. Hierdoor wordt een flexibel en aanpasbaar kabelmanagementsysteem gewaarborgd, op maat van elk project en aanpasbaar of uitbreidbaar, waar en wanneer nodig.

Het WIBE kabelladdersysteem kan in elke industriële omgeving geïnstalleerd worden, van niet-agressieve binnen-opstellingen tot offshore toepassingen, en dit dankzij het ruime aanbod aan oppervlaktebehandelingen. Na een grondige analyse van het milieu m.b.t. corrosie, vervuiling, vochtigheid en zoutgehalte kan de juiste keuze oppervlaktebehandeling voor de WIBE ladders en accessoires bepaald worden.

Het WIBE gamma werd onlangs uitgebreid met volgende reeksen:

  • Kabelladders KHZP 20C
    Deze sterke ladder met hoge zijbomen is de ideale oplossing voor installaties met zeer hoge belastingen en de breedste overspanningen. Meer weten?
  • CLX³ ophangsysteem
    Dit gebruiksvriendelijke systeem is ontworpen voor installaties in moderne commerciële gebouwen die een hoge graad van flexibiliteit en efficiëntie vereisen. Meer weten?

Bekijk het complete gamma WIBE kabelladders in de e-catalogue

De nieuwe WIBE cataloog – editie 2021

Ontdek het volledige assortiment in de nieuwe versie WIBE kabelladders 2021 waarin u naast het gamma-overzicht ook de nodige informatie rond corrosieklassen, oppervlaktebehandelingen, installatievoorschriften, brandtesten, normeringen, installatietips … vindt.

Geschreven door Geert Himpens