Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

WIBE kabelladders

05/04/2023

WIBE kabelladders zijn dé ideale oplossing voor het kabelmanagement in industriële gebouwen. Hiermee kan voor elke elektrische installatie een sterk, flexibel én functioneel kabelmanagementsysteem opgebouwd worden.

Het kan geïnstalleerd worden in elke industriële omgeving, van niet-agressieve binnen-opstellingen tot offshore toepassingen, en dit dankzij het ruime aanbod aan oppervlaktebehandelingen. Na een grondige analyse van het milieu m.b.t. corrosie, vervuiling, vochtigheid en zoutgehalte kan de juiste keuze oppervlaktebehandeling voor de WIBE ladders en accessoires bepaald worden.

  • Essentieel & flexibel

WIBE kabelladders zijn essentieel voor de infrastructuur van een gebouw, net zoals de ruggengraat voor ons lichaam. WIBE kabelladders zijn robuust en functioneel en kunnen zowel in horizontale als verticale opstelling gemonteerd worden. Dankzij een uitgebreid gamma toebehoren en de grote variëteit aan oppervlaktebehandelingen is het WIBE kabelladdersysteem een veilig, flexibel en duurzaam gamma dat in elke richting of hoek kan gemonteerd worden.

  • Futureproof

Het WIBE kabelladdersysteem is bovendien een futureproof oplossing. Een industriële hightech omgeving vraagt een grote flexibiliteit qua opstelling. Voor WIBE kabelladders is er geen toepassing te ingewikkeld. Het aanbod omvat een breed scala aan afmetingen en accessoires zoals bochten, stijgstukken, consoles, beugels, koppelingen enz., waardoor de installatie steeds flexibel aangepast kan worden aan de nieuwste noden van een installatie.

  • Grensverleggend

Geen enkele omgeving is te ruw of te vuil. Met de juiste keuze qua laddertype en oppervlaktebehandeling garandeert WIBE een betrouwbaar kabelmanagement voor stroom- en datatoevoer, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

  • Veilig & betrouwbaar

De Wibe versterkte kabelladders hebben een indrukwekkende belastingscapaciteit en garanderen een jarenlange veilige installatie.

Bekijk hier de cataloog WIBE kabelladders versie 2023

WIBE kabelladders filmpje


Klik hier om de e-cataloog kabelladders te bekijken

Geschreven door Geert Himpens