Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Hotels

Charge-hotels: innovatief. Lucratief.

MENNEKES laadoplossingen voor uw hotel.

Sleep and charge

Van een hotel verwachten de gasten innovaties. Wij moeten ons aanbod continu verbeteren! Net zoals WiFi zal een E-tankstation snel tot de standaard behoren. Wij willen tot de eMobility-pioniers behoren en hebben begrepen dat klanten met een elektrische auto hun hotels kiezen en boeken aan de hand van de beschikbaarheid van laadstations. We zijn begonnen met vijf laadstations, die onze gasten met een RFID-laadkaart kunnen vrijschakelen. Zonder dure software en extra maandelijkse kosten. Heel eenvoudig.

Ervaringspotentieel eMobility

Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden. Daartoe behoren ook onze laadoplossingen. Dat heeft ons niet alleen meer kamerboekingen opgebracht, maar ook een hogere omzet in de horeca. In de toekomst willen wij de mogelijkheid creëren om klanten met hun eigen laadkaart bij ons te laten opladen. Wij streven naar samenwerkingsverbanden met autofabrikanten in de regio om elektrische auto's als leenauto's aan te bieden. Zo kunnen onze klanten de speciale eMobility-rijervaring bij ons boeken.

Compatibel en gemakkelijk

Wij hebben voor de laadoplossingen van MENNEKES gekozen omdat wij gebruik maken van de ervaring van het bedrijf en een complete oplossing op maat wilden. Het beheer is eenvoudig en het systeem is compatibel met alle voertuigen. Door de deskundige advisering is onze installatie uitgerust voor de toekomst en zijn wij voorbereid voor de wereld van het eMobility-netwerk. Onze laadpunten zijn goed zichtbaar voor e-rijders, zodat iedereen zijn auto bij ons kan opladen. Ongeacht het automerk.

eMobility ligt mij persoonlijk na aan het hart. En waar lukt het beter om mensen daar enthousiast voor te maken dan daar waar ze in een goede sfeer en gemoedstoestand zijn? Waar ze tijd voor bijzondere belevenissen hebben?

Steve, 33 jaar, hotelier

 

Voor nog meer info, consulteer de website chargeupyourday.be