Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Parkeergarages

Parkeren + tanken. Zonder stress.

MENNEKES laadoplossingen voor uw parkeergarage. 

Parkeergarages van de toekomst

In onze parkeergarage werkt het opladen van de elektrische auto's uiterst simpel. Er is geen aanmelding of speciale laadkaart nodig. De parkeerkaart is de laadkaart, waarmee je gemakkelijk kunt betalen bij de betaalautomaat. Een parkeergeleidingssysteem leidt naar de parkeerplaatsen en we hebben ook een boekings- en reserveringsplatform.

Gemakkelijk af te rekenen

Men kan een parkeerplaats bij een laadpunt ook permanent huren en zo de laadzuilen voor een vaste maandelijkse meerprijs onbeperkt gebruiken. Voor de autorisering dient dezelfde kaart als voor het parkeren gebruikt te worden. De laadkosten worden tegen een vast tarief samen met het maandelijkse parkeertarief afgerekend. Dat maakt het werk voor ons gemakkelijker.

Veilig en betrouwbaar

Wij hebben bewust voor MENNEKES-laadstations gekozen omdat deze bijzonder robuust zijn. Vooral in publiekelijk toegankelijke parkeergarages is dat bijzonder belangrijk. Helaas komt vandalisme telkens weer voor.

Gemakkelijk en comfortabel

De MENNEKES-laadstations kunnen gemakkelijk met één hand bediend worden. Onze klanten waarderen die gebruiksvriendelijkheid!

Met de e-laadpunten hebben we nieuwe omzetmogelijkheden voor onze parkeergarage gevonden.

Marcus, 40 jaar, parkeerplaats manager

 

Voor nog meer info, consulteer de website chargeupyourday.be