Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Met eigen parkeerplaats

Comfortabel. Slim. Groen.

MENNEKES laadoplossingen voor thuis.

MENNEKES Charge app. Altijd goed op de hoogte

Gisteren avond heb ik nog lekker makkelijk vanop de bank met de mobiele telefoon het laadproces gestart en nu geeft de MENNEKES Charge app aan dat er vannacht voldoende stroom is getankt. Perfect, we moeten gaan! Ik breng Julia naar school en Max naar de crèche. Handig om altijd informatie te hebben over de geladen energie, de bedrijfstoestand, het energieverbruik en de stroomkosten.

Smart Home: mobiel met de energie van de zon

Ons thuislaadstation AMTRON is op een slimme manier met de zonne-energie-installatie verbonden. Via mijn smartphone kan ik regelen hoeveel energie ik in welke periode wil laden. En vervolgens zorgt AMTRON ervoor dat er zoveel mogelijk zonne-energie wordt getankt. Wanneer één tankbeurt niet voldoende is, is dat ook geen probleem. De ontbrekende energie wordt dan gewoon uit het elektriciteitsnet getrokken.

Fantastische organisatie, uitgebreid advies

De MENNEKES partner-installateur heeft het AMTRON-wandlaadstation perfect in onze smart-home-installatie geïntegreerd. Goed om te weten dat we op een vakkundige partner kunnen rekenen, voor het geval je hem nodig zou hebben.

Slimme bekabeling

Form follows function: het AMTRON-design is zo ontworpen dat de kabelophanging er onmiddellijk in vervat zit. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar is ook super handig. De kabel ligt niet op de vloer en wordt niet vuil. Ik hoef hem ook niet steeds in de kofferbak op te bergen, maar kan hem gemakkelijk en netjes ophangen. Perfect!

De AMTRON® wandlader is voor mij de perfecte laadoplossing voor thuis. Alles doordacht, tot in de details. Inclusief app.

Paula, 42, moeder

 

Voor nog meer info, consulteer de website chargeupyourday.be