Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Gebouwen/tertiair

Voor flexibele oplossingen om de stroom-, data- en telecombekabeling op een efficiënte manier naar de werkplekken te leiden bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook op vlak van design en afwerking zijn onze oplossingen hoogstaand.

Aanvoer via het plafond

Kabelgoten en kabelbanen

Kabelgoten en kabelbanen vormen een zeer belangrijk deel van de elektrische installatie in de industrie- en utiliteitsbouw. Flexibiliteit en montagevriendelijkheid zijn noodzakelijk voor een snelle en probleemloze installatie. De kabelgoten en -banen zijn beschikbaar in verschillende breedtematen en plaatdiktes. Ze zijn verkrijgbaar in gesloten of geperforeerde uitvoering, al dan niet met uitbreekpoorten. Een uitgebreide keuze aan ophangtoebehoren biedt u voor elke situatie de goede oplossing.

E-cataloog kabelgoten-kabelbanen

Draadgoten

PEMSA Rejiband draadgoten zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en oppervlaktebehandelingen. Het systeem wordt vooral gekenmerkt door zijn eenvoud: een minimum aan accessoires wat een kortere montagetijd betekent.

PEMSA draadgoten zijn eenvoudig én veilig te assembleren en monteren. De PEMSA Rejitech plafonddraadgoot is speciaal ontwikkeld indien er weinig ruimte is boven het verlaagd plafond.

E-cataloog draadgoten

IDT distributiezuilen

IDT aluminium distributiezuilen met keuze tussen enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering. Vrijstaande, en dus verplaatsbare zuil, of vaste versie op te spannen tussen vloer en plafond. PUK vloergootsystemen met roestvast stalen of kunststof vloerdozen, snel en eenvoudig te monteren. Beschikbaar in ronde of vierkante uitvoering alsook in diverse afmetingen. Kan in elke vloerafwerking (tegel, parket, tapijt, gietvloer…) gemonteerd worden.

E-cataloog distributiezuilen

Aanvoer via de vloer

PUK vloergootsystemen

PUK vloergootsystemen met roestvast stalen of kunststof vloerdozen, snel en eenvoudig te monteren. Beschikbaar in ronde of vierkante uitvoering alsook in diverse afmetingen. Kan in elke vloerafwerking (tegel, parket, tapijt, gietvloer…) gemonteerd worden.

E-cataloog vloerkanalen en vloerdozen

IDT bureauzuilen

IDT aluminium bureauzuilen in enkelzijdige of dubbelzijdige uitvoering.

E-cataloog bureauzuilen

 

Aanvoer via de wand

DUCTEL aluminium wandkanalen of KOPOS wandkanalen in kunststof (al dan niet halogeenvrij), beide geschikt voor de integratie van klassiek schakelmateriaal en/of direct inklikbare 45x45 mm mechanismen.

E-cataloog wandkanalen

 

Op de werkplek

Met de IBConnect bureautica-aansluitingen krijgt iedere werkplek op een eenvoudige, flexibele en vooral esthetische manier toegang tot het stroom-, data- en multimedia-netwerk.

Bekijk de verschillende bureautica-aansluitingen of de producten in de e-cataloog.