Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

PowerTOP Xtra

Ongeëvenaard Xtra!

De nieuwe PowerTOP® Xtra familie van 16 A tot 125 A.

Als specialist in contactmateriaal staat MENNEKES wereldwijd als trendsetter bekend. Met de PowerTOP® Xtra is het steeds de ambitie om producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Voorheen verkrijgbaar in 63 A en 125 A, is de familie nu uitgebreid met de 16 A en 32 A versies.
 

Eén familie – met alle Xtra‘s!

Alle industriële CEE stekkers en koppelingen werden opnieuw gedefinieerd. In de toekomst is er nog slechts één PowerTOP® Xtra­-familie! Eén familie van 16 A tot 125 A!

Eén familie – van 16 A tot 125 A!

MENNEKES heeft haar volledige CEE-­knowhow in een duidelijk gestructureerde productfamilie gebundeld. Samen met de beproefde PowerTOP® Xtra in 63 A en 125 A bepaalt de nieuwe PowerTOP® Xtra-­familie de CEE­-standaard van 16 A tot 125 A – compleet met X­-CONTACT® binnenin!

Beleef de CEEvolution!

De vier succesfactoren.

Ergonomie opnieuw gedefinieerd

Eenvoudige montage

Eenvoudige en veilige aansluiting

Alle PowerTOP® Xtra met X­-contact binnenin

Sterke nieuwe Xtra‘s van 16 A tot 32 A!

PowerTOP® Xtra is nu een complete productfamilie met oplossingen voor ieder toepassingsgebied. Stekkers en koppelingen werden daarbij compleet herwerkt en in elk detail geoptimaliseerd! De nieuwe types van de PowerTOP® Xtra­familie introduceren hierbij vier succesfactoren van professionals voor professionals:
 

Ergonomie opnieuw gedefinieerd

De PowerTOP® Xtra-familie staat garant voor de hoogste kwaliteit en duidelijke lijnvoering – het is gewoon professioneel materiaal van het hoogste niveau! Men kan aan de vorm zien, dat ze perfect in de hand liggen en precies zo zijn gevormd, dat hun ontwerp in de praktijk iedere handgreep simpelweg perfect ondersteunt. Dat voelt niet alleen goed aan – het biedt in de hantering ook een echte meerwaarde aan veiligheid. De nieuwe ergonomische behuizingsvorm van de PowerTOP® Xtra-familie wordt ondersteund door gripvaste oppervlakken. Het vereenvoudigt het gebruik en de installatie aanzienlijk. Zo worden gebruiksvriendelijkheid en bescherming tegen verwondingen eensklaps met elkaar verbonden.

Ergonomie opnieuw gedefinieerd in elk detail!

De levensduur van een MENNEKES stekker bedraagt vele jaren. Onze stekkers en koppelingen zijn ervoor ontworpen om meerdere duizenden keren te worden ingeplugd en uitgeplugd. De hantering is zodoende een kenmerkende eigenschap voor goed contactmateriaal.

Het nieuwe PowerTOP® Xtra ontwerp houdt hiermee rekening bij tal van nieuwe functies. De gekromde ergonomische vorm zorgt ervoor dat de stekker aangenaam en stevig in de hand ligt.

In de praktijk zijn onze apparaten vaak in vochtige en veeleisende omgevingen in gebruik. Zodra de stekker vochtig is, zijn conventionele koppelingen niet zo eenvoudig te hanteren. Hier bepaalt de PowerTOP® Xtra een nieuwe maatstaf. Het nieuwe ontwerp, de rubberen kabelschroefverbinding en de antislip greepzones maken een veilige hantering mogelijk.

Verder schuilt in elk detail van de PowerTOP® Xtra familie een innovatie. Zo beschikt elke PowerTOP® Xtra over een etiketruimte, dat voor de individuele apparaatidentificatie, bijvoorbeeld door zelfklevende etiketten, is voorzien.