Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Het slimme hotel

Wat kunnen we voor u doen?

Optimale afhandeling bij de receptie - tevreden gasten: hotel- en besturingsoftware in een intelligent netwerk voor efficiënt tijdmanagement en de beste service.

Met moderne hotelsoftware zijn gegevens van gasten altijd bij de hand - dit zorgt voor een efficiënte afhandeling. Door de koppeling met de slimme  gebouwbeheertechniek is de service optimaal aangepast aan de behoefte van gasten en van het hotel. De JUNG software neemt van de hotelsoftware over van wanneer tot wanneer een kamer is geboekt en activeert automatisch het juiste temperatuurprofiel. Zo komt de gast altijd binnen in een kamer met de perfecte temperatuur - echter als de kamer niet bezet is, werken verwarming noch airconditioning onnodig.

Combineren met krachtige hotelsoftware

Het frontoffice werkt met bekende gebruikersinterfaces, daarachter zijn echter hotel- en besturingsoftware met elkaar verbonden. Van tevoren ingestelde profielen worden zo direct bij het inchecken geactiveerd, wensen van de gast bereiken het personeel via een mededeling op de monitor.

Slimme interface

Het hart is de JUNG Visu Pro software met geïntegreerde aansluitingen voor Protel en Micros Fidelo (Oracle). Zo worden hotel- en  besturingssoftware intelligent verknoopt.

Ecologisch en economisch

Meer energie-efficiëntie en daarmee duurzaam: met automatische temperatuurprofielen wordt verwarmen en koelen van ongebruikte ruimtes voorkomen.

Ronduit zorgeloos comfort

Verschillende functies in de kamer combineren, met zelfverklarende symbolen aanduiden en met één druk op een tasterknop de complete scène oproepen: slim comfort voor de gast. Individueel te programmeren naar de ervaring van de hoteleigenaar.

Dankzij de zelfverklarende symbolen op de taster, kunt u intuïtief de gewenste comfortscènes kiezen. 

GOEDEMORGEN

Gordijnen open, bedlampjes aanschakelen, de ventilatie een stapje hoger: zo begint de gast met één druk op de tasterknop zijn dag, zonder dat hij al deze functies na het opstaan apart moet bedienen. Hoe comfortabel.

NACHTRUST

De verlichting in de hele kamer uitschakelen, de gordijnen sluiten en de TV in de standby-modus, dan kan de gast rustig gaan slapen. Zonder dat hij weer het bed uit moet stappen om de verlichting in de badkamer uit te doen.

FAVORIETE MUZIEK

Zonder de TV- of muziekinstallaties direct te bedienen, toch genieten van het beste geluid - gewoon met één druk op de tasterknop op de slimme taster naast het bed. Passend gecombineerd met de kamerverlichting.

CENTRAAL AAN/UIT

Met één druk op de tasterknop alle verbruikers in de kamer aan- of  uitschakelen - comfortabel en betrouwbaar. Ook energiebesparend, omdat dit garandeert dat er geen lamp per ongeluk aan blijft staan en onnodig stroom verbruikt.

Service voor het personeel

Een gestructureerd werkproces en goed gecoördineerde afstemming zijn ook voor housekeeping bijzonder belangrijk. Slimme JUNG technologie ondersteunt hier de efficiënte afhandeling van de dagelijkse gang van zaken in het hotel. Voor gemotiveerde hotelmedewerkers en tevreden gasten.

Goed voor mens en milieu

Het thema "duurzaamheid" is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Daarbij is intelligent en bewust gebruik van middelen de basis. De focus ligt hierbij op energiezuinigheid en bescherming van onroerend goed en hun gebruikers. Gebouwbeheertechniek in een netwerk biedt hierbij de beste omstandigheden.