Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Muziek

Ook muzikaal gezien heeft de moderne JUNG techniek veel te bieden! Een inbouwradio of het Music Center voor MP3-speler, iPod en Co. – perfecte geluidsbeleving is gegarandeerd! Ook voor uw ogen een genot: de elegante oplossingen voor wandinbouw in JUNG design nemen niet veel plaats in en bieden u toch alle vorm van comfort. Natuurlijk ook bijzonder geschikt voor aanpassingen achteraf!

Smart Radio

Schakelaarafmetingen en Touch-display met glasafdekking: de nieuwe Smart Radio met stereogeluid is een highlight in design en functionaliteit. De display in zwart of wit beschikt over een shortcut-functionaliteit voor wekker, sleeptimer en favorieten. Daarbij zijn de display- en bedieningspaneelhelderheid van elkaar gescheiden instelbaar voor radiobedrijf en nachtmodus. In de nachtmodus worden de display en drukknoppen geheel verduisterd; daardoor is de nieuwe radio ook perfect geschikt voor installatie naast het bed.
RDS-bedrijf, neventoestellen en een AUX-ingang ronden de voorzieningen af. Vanzelfsprekend is bij deze nieuwe JUNG Radio de beste geluidsweergave door gebruikmaking van basreflexbuizen gegarandeerd.

Bluetooth Connect

Versterking voor de playlist

Doordachte bediening
Mobiel met een smartphone of een touch display met glazen front is de bediening intuïtief. Middels de acht tiptoetsen op het display kunnen de geluidsbron, titel, geluidsterkte en meer met een tip van de vinger gekozen worden. In ruststand zijn de tiptoetsen niet verlicht; bij elke aanraking worden zij weer verlicht en zichtbaar.

Aansluiting van luidsprekers en externe versterkers
De ingebouwde versterker zorgt in combinatie de luidsprekermodules voor het beste geluid. Een externe versterker of de JUNG Smart Radio kunnen via de audio-uitgang aangesloten worden. In totaal kunnen max. zes verschillende audiobronnen in Bluetooth Connect worden opgeslagen.

Bluetooth Connect in JUNG design
Voor naadloze integratie in de elektrotechnische installatie is Bluetooth Connect leverbaar in designranges ASACD en LS. De keuzemogelijkheden reiken van exclusieve metaalvarianten tot aan kleurige glazen of kunststof ramen. Energiebesparend: in de standby-modus verbruikt hij slechts 0,37 Watt.