Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Temperatuur en klimaat

De ideale kamertemperatuur is zeer persoonlijk, en geeft een behaaglijke omgeving. Bovendien geeft een flexibele regeling van verwarming, ventilatie en koeling een gezond leefklimaat. Naar behoefte gestuurd klimaat en verwarming biedt tevens de mogelijkheid tot energiebesparing! 

Bediening met thermostaat 

Of voor de radiotor aan de wand of de vloerverwarming: met de thermostaat stelt u eenvoudig de individuele kamertemperatuur in via de draaiknop, geheel naar eigen voorkeur. Uitgevoerd in het uitgebreide JUNG design kunt u de thermostaat altijd harmonisch afstemmen op de rest van de installatie. 
Meer over thermostaten 

Bediening met klokthermostaat

De gewenste temperatuur voorgeprogrammeerd: tijdgestuurd en geheel naar wens regelt u de kamertemperatuur via de klokthermostaat. Dat is niet alleen bijzonder comfortabel, maar helpt ook bij het energiebesparen! Eenvoudig welbehagen, zonder daarbij ongebruikte ruimtes mee te verwarmen. De vormgeving kunt u eenvoudigweg afstemmen op de rest van de installtie
Meer over klokthermostaten

Klimaat

Voor een gezond klimaat speelt de luchtvochtigheid een beslissende rol. Is deze te hoog, dan bestaat het gevaar van schimmelvorming - dat is niet fraai noch gezond. Met de moderne hygrostaten van JUNG reguleert u de luchtvochtigheid in samenhang met de kamertemperatuur en zorgt u zo voor optimaal klimaat en welzijn.   

CO2-concentratie 

Voor een helder hoofd is de juiste kooldioxideconcentratie in de ruimte een belangrijke factor. Als deze te hoog is, verliezen we de concentratie, krijgen hoofdpijn en nemen onze prestaties af. Vooral in ruimtes waar veel personen bij elkaar zijn, zoals bijvoorbeeld klaslokalen of vergaderruimtes, kan dit al vrij snel gebeuren. Met een KNX-CO2-sensor voorkomt u deze situatie: Als de ingestelde grenswaarde is bereikt, wordt het raamcontact of de ventilatie aangestuurd zodat de lucht in de ruimte de optimale kwaliteit behoudt. 
Meer over de KNX-CO2-sensor

Smart met KNX

De intelligente regeling van de behaaglijke temperatuur: met de slimme KNX-techniek wordt de temperatuurregeling voor u comfortabeler dan ooit! Of via een druk op de knop, per Touchscreen of mobiel met een App – als onderdeel van het KNX-systeem integreert u de temperatuurregeling eenvoudigweg in alle andere functies in de woning voor puur wooncomfort!