Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Verlichting

Oplossingen voor schakelen en dimmen van verlichting

Zet uw woning in het juiste licht! Met de eenvoudige oplossingen van JUNG heeft u de keuze, op welke wijze uw verlichting wordt aangestuurd. Of manueel, automatisch, radiografisch of met KNX: met JUNG vindt u in ieder geval de passende technische oplossing voor al uw wensen.

Handmatige bediening

Schakelen, sturen of dimmen: elk armatuur apart of in groepen: met de moderne schakelaars en dimmers van JUNG regelt u de verlichting eenvoudig en doelgericht met een druk op de knop. De uitgebreide keuze in design biedt u daarbij alle mogelijkheden om de bedienpunten perfect op elkaar en op de omgeving af te stemmen.

Mechanische sturing van verlichting

Eenvoudige bediening met schakelaar en tipschakelaar

Wipschakelaar

  • de verlichting wordt door drukken op de schakelaar aan - dan wel uit geschakeld
  • de wipschakelaar blijft staan in de positie waarin hij geschakeld wordt
  • verkrijgbaar in alle JUNG programma's

Tipschakelaar

  • als de verlichting in- of uitgeschakeld wordt, springt de tipschakelaar steeds weer terug in de uitgangspositie
  • verkrijgbaar in alle JUNG programma's

Serieschakelaar

  • maakt het mogelijk om twee lampen onafhankelijk van elkaar te schakelen met slechts een schakelaar
  • verkrijgbaar in alle JUNG programma's

Automatische bediening

Geheel automatisch: voor meer comfort en veiligheid stuurt u uw verlichting het best bewegingsafhankelijk! Geheel automatisch gaat dan het licht aan als er personen in het detectiebereik van de automatische schakelaar of aanwezigheidsmelder komen. Zowel voor binnen- als buitentoepassing.

Flexibel op afstand

Barrièrevrij met radiografisch signaal: zo stuurt u de verlichting in de hele woning comfortabel via vrij te plaatsen wandzenders of met een handzender. Met de techniek van eNet SMART HOME kunt u bovendien ook de bediening van jaloezieën en rolluiken integreren. Ook ideaal voor uitbreidingen achteraf!

 

Welkom bij eNet SMART HOME

Twee werelden, één systeem: eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Het is een verdere ontwikkeling voor en comfortabele bediening met smartphone, ter plekke of op afstand, en veilige en volledig versleutelde communicatie. De basis: de eNet Server. Voor meer veiligheid en comfort in de toepassing. Voor meer eenvoud in de installatie.

Hier vind je meer over eNet SMART HOME.