Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

AURUS panelen

Uniek AURUS bedienconcept

U behoudt als klant de keuze welk type druktoets u in uw woning wenst, van simpel tot uitgebreid tot luxe-uitvoeringen. Zo biedt TELETASK de mogelijkheid om te opteren voor het unieke AURUS concept dat verkrijgbaar is in 4 verschillende kleuren. In een tijdloos minimalistisch design in de ‘less is more’ filosofie past het AURUS concept in elk interieur! Bovendien beschikt een TELETASK toetsenpaneel over heel wat bijkomende voordelen. Zo kan in een latere fase een enkelvoudige bediening zonder kap- of breekwerk gewijzigd worden in een 1-, 2-, 4- of 8-voudige bediening of zelfs TFT aanraakscherm en omgekeerd.

AURUS-1,-2,-4S EN -4XL

GLASDESIGN MET 1, 2 OF 4 TOETSEN

Dit compacte toetsenpaneel is de perfecte partner in ruimtes met beperkte functies of waar de hoogste eenvoud verwacht wordt. Vergis u niet, naast toetsen met witte LED terugmelding en zachte nachtverlichting, beschikken deze AURUS toetsenpanelen ook over een ingebouwde IR ontvanger voor afstandsbediening, een zoemer voor akoestische melding en een ingebouwde temperatuursensor. Bij de AURUS-2 en -4XL is zowel een horizontale als verticale montage mogelijk. De gekozen montagerichting kan bovendien op elk moment gewijzigd worden.

AURUS 2-SENSE

GLASDESIGN MET 2 TOETSEN EN LICHTAFHANKELIJKE BEWEGINGSMELDER

De AURUS-2 SENSE beschikt over dezelfde kenmerken als de AURUS-2 maar is aanvullend voorzien van een bewegingsmelder en geïntegreerde lichtsensor. Ideaal voor toepassing in een toilet, bergingsruimte, inkomhal, nachthal…

AURUS 4-TEMP

GLASDESIGN MET 4 TOETSEN EN OLED TERUGMELDING VAN EEN TEMPERATUURSZONE

De AURUS-4 TEMP beschikt, net zoals de AURUS-4S, over 4 aanraaktoetsen met terugmelding. Aanvullend is dit toetsenpaneel voorzien van een klein OLED display als feedback op de klimaatregeling in één temperatuurzone. Hierbij zijn de onderste toetsen voorgeconfigureerd voor het bedienen van de temperatuurzone. Deze voorconfiguratie kan steeds naar wens gewijzigd worden. Het OLED display is voorzien voor de aanduiding van de gemeten temperatuur, de gewenste temperatuur, de ventilatiesnelheid (afhankelijk van type verwarming/airco), de actieve temperatuurpreset (dag – nacht – vorstvrij) en modus (verwarmen – koelen). Dit AURUS paneel is ideaal voor toepassing in een badkamer, slaapkamer, bureel, logeerkamer…

AURUS-OLED

GLASDESIGN MET 8 TOETSEN EN OLED DISPLAY

AURUS-OLED omvat een contrastrijk OLED display, 8 toetsen met witte LED terugmelding, zachte nachtverlichting, ingebouwde IR ontvanger, zoemer en temperatuursensor. Het OLED display toont bij elke toets een icoon en/of korte tekst om gemakkelijk de onderliggende functie te herkennen.
AURUS-OLED beschikt over 4 pagina’s. Een startpagina en 3 extra pagina’s die via 2 verborgen toetsen kunnen geraadpleegd worden. Deze extra pagina’s zijn standaard voorgedefinieerd als sensorpagina, voor bv. temperatuurregeling, een audiopagina en een pagina voor extra functies. Op de audio- en sensorpagina kunnen vanop één pagina meerdere zones bediend worden. Deze configuratie kan tevens naar wens aangepast worden.
Via het OLED display kunnen eveneens energiemetingen, boodschappen en alarmen getoond worden. Zowel horizontale als verticale montage is mogelijk.

AURUS-OLED PLUS

GLASDESIGN MET 8 TOETSEN EN OLED DISPLAY

AURUS-OLED PLUS heeft dezelfde mogelijkheden als de AURUS-OLED maar wordt gekenmerkt door een groter glasoppervlak met extra uitstraling tot gevolg. De AURUS-OLED PLUS leent zich ook perfect voor het opwaarderen van een minder recent type van bedieningspaneel type PENTO, PENTO VFD, LATUS of LATUS LCD op een DoIP centrale naar de veelzijdigheid van de AURUS-familie zonder enig kap-of schilderwerk! De AURUS-OLED PLUS is steeds horizontaal te monteren.

AURUS-TFT

GLASDESIGN AANRAAKSCHERM

Via het AURUS-TFT 4,3” aanraakscherm kan elke functie van het TELETASK systeem beheerd worden. Via een gebruiksvriendelijke, krachtige en logische menustructuur navigeert u moeiteloos naar de gewenste functionaliteit. Deze structuur maakt gebruik van makkelijk herkenbare symbolen voor de bediening. Veel gebruikte bedieningen worden als favoriet op de hoofdpagina geplaatst. Ook IP camerabeelden, verbruiksgrafieken, tijdsklokken, boodschappen en alarmen kunnen gevisualiseerd en, wat de tijdsklokken betreft, ook gewijzigd worden. RGB-multikleuren verlichting is via een keuzewiel makkelijk instelbaar. Optioneel kan de AURUS-TFT gecombineerd worden met een design telefoon om als volwaardige videofoon binnenpost te fungeren.