Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Comfort

Sferen

Na een vermoeiende werkweek brengt u met één enkele bediening de hele woonkamer in de gewenste sfeer. De verlichting zorgt voor een warme, aangename gloed, door de luidsprekers weerklinkt uw favoriete rustgevende muziek, de gashaard brandt en de gordijnen worden gesloten.

Uw kleine bengel wordt midden in de nacht wakker. Met één druk op de toets schakelt u de nachtverlichting in. De slaapkamervloer en de gang worden zacht verlicht via oriëntatie LED verlichting zodat u, net ontwaakt, niet wordt verblind.

“Alles uit” functie

U verlaat de woning en activeert uw alarminstallatie. Uw domoticainstallatie wordt door het alarmsysteem hiervan op de hoogte gebracht en zal meteen de “alles uit” sfeer activeren. Ramen worden gesloten, lichten worden gedoofd, audio/video wordt uitgeschakeld en gevaarlijke toestellen zoals een strijkijzer, fornuis en oven worden meteen van het net ontkoppeld.

Gebruik van een scenario

Na een gezellige avond gaat u slapen. Bij het verlaten van de woonkamer activeert u de sfeer “gaan slapen”. Het licht in de gang, traphal en badkamer wordt onmiddellijk ingeschakeld. Nagenietend van de fijne avond stapt u de badkamer binnen, enkele minuten later wordt het licht in de leefruimte gedoofd, na enige tijd automatisch gevolgd door het licht in de hal beneden.

Bewegingsdetectie

Eén van de kinderen loopt achteloos het toilet uit om snel verder te spelen. De deur van het toilet staat nog open en het licht brandt. Gelukkig stelt uw TELETASK installatie via een bewegingsdetector vast dat er niemand meer in het kleinste kamertje aanwezig is. Het licht wordt gedoofd en de toiletventilatie gaat even op een hogere snelheid draaien.

Zacht ontwaken

‘s Morgens wordt u geleidelijk gewekt door het licht dat volgens het natuurlijk patroon zachtjes in intensiteit toeneemt. De radio begint stilletjes te spelen. Na een aangenaam ontwaken start u goedgezind een nieuwe dag.

Padverlichting

U kan de slaap niet vatten en loopt even naar de badkamer voor een glaasje water. De bewegingsdetectoren zorgen ervoor dat het licht in de gang en de badkamer automatisch en zacht worden aangestoken en nadien worden gedoofd.

Meldingen en boodschappen

U heeft net een lekkere maaltijd klaargemaakt. Eén druk op de toets zorgt ervoor dat de bedieningspanelen op de kinderslaapkamers de kinderen verwittigen: de bedieningspanelen zoemen en op het display verschijnt de melding “Aan tafel”.

Spraaksturing

Bent u aan het luieren en lijkt de bediening te veraf? Geen probleem! Met de optionele spraaksturing kan u de verlichting, gordijnen, zonwering, temperatuur, muziek… besturen.

Wil u een nieuwe wektijd instellen of een melding ontvangen om tijdig te vertrekken om de kinderen van school op te halen? Meld het gewoon aan je spraakassistent en deze geeft je op het juiste ogenblik een geheugensteuntje of wekt je uit je slaap.

Op het werk

Wanneer u ‘s morgens achter uw bureau plaatsneemt is de verlichting iets heller om de dag fris en geconcentreerd te beginnen. Naar het einde van de werkdag toe, wordt het licht zachter en geler van kleur om een goede nachtrust te garanderen.