Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Technieken

Sturen van verlichting

TELETASK biedt u een uitgebreid gamma aan dimmers om zo goed als elk type dimbare verlichting te integreren: LED spots, LED strips, RGB verlichting, DALI-aansluitbare verlichting, verlichting waarvan de lichttemperatuur stuurbaar is... zijn makkelijk te hanteren.

TELETASK zorgt voor een naadloze integratie.

Motorsturingen

Zonwering, gordijnen, rolluiken… het aantal motoren in een woning neemt voortdurend toe. Het is dan ook noodzakelijk om voor ieder type motor een gepaste interface aan te bieden. Zo kan u bijvoorbeeld zonwering sturen op basis van zonlicht en binnentemperatuur.

Sensoren

Niet enkel TELETASK sensoren maar ook andere universele sensoren zoals windsensoren, regensensoren, temperatuursensoren van de sauna, vochtsensoren, sensoren voor mazouttankmeting, waterleksensoren, CO2... of andere kunnen op uw TELETASK installatie aangesloten worden.

HVAC koppelingen

Koppelingen aanbieden met diverse systemen zodat onze klanten een vrije keuze behouden, is cruciaal. TELETASK investeert in samenspraak met fabrikanten dan ook permanent in de ontwikkeling van nieuwe, doorgedreven integratiemogelijkheden.

Zo beschikt TELETASK voor sommige fabrikanten, zoals Daikin en Mitsubishi Electric, over een mogelijkheid om te koppelen via het IP-netwerk. Andere fabrikanten, zoals Mitsubishi Heavy, Toshiba, Sanyo, Panasonic, LG, Fujitsu… bieden dan weer de mogelijkheid om via de Modbus standaard te koppelen.

Vandaag behoren meer dan 150 systemen tot de lijst van door TELETASK ondersteunde producten.

Ventilatie

Voor vochtige ruimtes of toiletten is het soms noodzakelijk om de ventilatiesnelheid voor een gezonde leefomgeving te wijzigen naar een 2de of 3de snelheid. Deze logica en voorwaarden worden probleemloos in uw TELETASK domotica-installatie geïntegreerd.

Tijdens de zomer zorgt uw TELETASK systeem er automatisch voor dat de by-pass van uw systeem-D ventilatie uitgeschakeld wordt zodat u energiekosten of airco als dusdanig kan vermijden. Zelf hoeft u hieraan niet te denken; dit doet uw TELETASK systeem voor u.