Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Over Stagobel

Sinds 1977 is Stagobel Electro exclusief invoerder voor de Belgische markt van gerenommeerde Belgische en buitenlandse elektrische installatiematerialen. 
Wij leveren producten en diensten waarmee onze klanten op een efficiënte wijze de veiligheid, de betrouwbaarheid, de flexibiliteit, de duurzaamheid en het comfort van elektrische installaties in de industrie, kantoor en woning kunnen verhogen.
Ons productportfolio spitst zich toe op 5 domeinen: kabeldraagsystemen voor industrie en kantoor, industrieel CEE materiaal, woning- en gebouwenautomatisering, bliksem- en overspanningsbeveiliging en laadstations voor e-mobility.

Kwaliteit is ons handelsmerk

Onze partner-fabrikanten dragen innovatie, kwaliteit, design en veiligheid hoog in het vaandel. U kan erop rekenen en vertrouwen. Hun doordacht ontworpen producten beantwoorden aan de noden van de klant. Onze fabrikanten innoveren en investeren in de toekomst om u en de sector optimaal te ondersteunen.

Support matters!

De gespecialiseerde kennis van onze producten werd doorheen de jaren zorgvuldig opgebouwd in ons team van goed opgeleide, ervaren specialisten. Wij denken graag met u mee. Voor aanbevelingen tijdens het ontwerp, de uitvoering of bij de indienststelling van uw project kan u rekenen op onze ondersteuning. Snel en professioneel. Voor onze afdeling woning- en gebouwenautomatisering kan u bovendien vertrouwen op een professionele service na verkoop.

Kennis

Wij delen graag onze kennis en ervaring. Sluit aan bij onze veelvuldig georganiseerde en bijgewoonde workshops, opleidingen, seminaries en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en trends. Zo kan u uw klant met kennis van zaken adviseren.

Partnership

Als familiale KMO beseffen we als geen ander dat onze klanten het fundament vormen van onze bedrijfsvoering. Een sterk partnership met onze klanten en fabrikanten, gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, vormt een solide basis voor morgen. Dankzij een nauwe
samenwerking met het netwerk van de professionele elektro-groothandel zijn onze producten makkelijk en snel beschikbaar over gans België.
Op Stagobel Electro kan je rekenen. We beloven enkel wat we kunnen realiseren en beschouwen afspraken als bindend. Commitment ten top!