Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

AMAXX in Steyaert-Heene nv

De firma Steyaert - Heene nv uit Eeklo heeft reeds meer dan 100 jaar ervaring in de staal- en ijzerindustrie. Aanvang de 20e eeuw startte de firma met bruggenbouw. In de jaren 60 werd de overschakeling gemaakt naar industriële toepassingen zoals de realisatie van fabrieken, haveninstallaties, productiehallen... Een van de paradepaardjes is ongetwijfeld de bouw van het dak van het "Kuipke" van Gent in de jaren ‘60.

Hun gamma bestaat o.m. uit: ijzer & staal, betonijzer, betonnetten, balken, handelsijzer, buizen, platen, lood... De firma wordt gekenmerkt door maatwerk, kwaliteit en timing.

Nu staat de firma bekend voor haar constructies in staal en aluminium. Steyaert-Heene beheert de verschillende stadia van een project vanaf de engineering, over de productie tot en met de montage op de werf.

In het kader van een modernisering van de infrastructuur van het bedrijf heeft Electroteam Leloup & Co uit Eeklo, onder leiding van Geert Leloup het elektriciteitsnet van 3x230V omgezet naar 3x400V+N. Hierbij werden alle losse stopcontacten en verouderde kasten voor elektriciteitstoevoer vervangen door 41 contactdooscombinaties AMAXX van MENNEKES. Dankzij deze ingreep zit de beveiliging afzonderlijk in elke contactdooscombinatie zodat een storing veel sneller kan opgespoord worden. Dankzij de integratie van de AMAXX contactdooscombinaties wordt elke werkplek in de productiehal nu van de gewenste stroom- en data-aansluitingen voorzien. Electroteam Leloup & Co kon hiermee een professioneel hoogstaand werk afleveren bij de firma Steyaert-Heene nv.