Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

B&B The Bunkers in Knokke

De Bed & Breakfast "The Bunkers", gelegen in het polderlandschap in Knokke, is gebouwd in harmonie met de landelijke omgeving maar met een hedendaagse en luxueuze  infrastructuur, voorzien van alle comfort. Deze B&B werd opgetrokken uit een voormalige kazerne annex bijgebouwen. De nieuwe eigenaar, de familie De Bisscop, gaf deze gebouwen een volledige make-over. Het gezin nam zijn intrek in het hoofdgebouw; de voormalige bijgebouwen werden omgetoverd tot het B&B gedeelte. Via een betonnen pad worden de gasten op het domein rondgeleid. Een diensttunnel werd voorzien als onzichtbare verbinding tussen het woongedeelte en de B&B.

In deze B&B kunnen de gasten volledig tot rust komen. De B&B beschikt over tal van faciliteiten, zoals een zwembad, fitness- & wellnessruimte met infraroodsauna. Voor de sturing van de B&B werd gekozen voor het TELETASK domoticasysteem, dat garant staat voor een intuïtief bediencomfort en een vooruitstrevend en tijdloos design. In B&B The Bunkers werd de sturing van o.m. verlichting, sferen, verwarming en airco in het TELETASK systeem geïntegreerd. Via de stijlvolle en gebruiksvriendelijke glasdesign AURUS toetsenpanelen, in vele gevallen voorzien van een OLED display, kunnen de gasten naar wens de technieken en sferen bedienen. In het privé-woongedeelte van de eigenaars stuurt het grote MAIOR touchscreen centraal alle functies van het gehele complex  aan. Teneinde ook vanop afstand de woning te kunnen opvolgen en besturen maken de eigenaars gebruik van de iSGUI app zodat zij via hun smartphone, tablet of PC altijd up-to-date blijven over het thuisfront. Dankzij de doorgedreven TELETASK cloud service verloopt deze communicatie ook vanop afstand veilig en razendsnel.

De installatie werd tot grote tevredenheid van de opdrachtgever vakkundig geplaatst en afgewerkt door installateur Jan Desmedt uit Wingene.