Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

KNX in BC Kempen

Het bedrijvencentrum Kempen te Geel werd grotendeels vernieuwd. De moderne architectuur komt onder meer tot uiting in de gevels, die zijn uitgewerkt als barcode onder de vorm van zwart-wit gestreepte lamellen, die ’s avonds passend verlicht worden met gekleurde LED verlichting.

Voor het beheer van deze nieuwbouw werd gekozen voor het KNX systeem vanwege zijn flexibiliteit, energiebesparende prestaties, vooruitstrevende technologie, geavanceerde koppelingen naar het alarm, de verwarming en de brandcentrale en de zeer gebruiksvriendelijke KNXVision visualisatiesoftware.

De centrale inkomhal, vergaderruimten, bar en lounge zijn voorzien van KNX aanwezigheidsmelders, die er voor zorgen dat de verlichting en verwarming optimaal geregeld worden in functie van de bezetting en het gebruik van de lokalen. Ook hier wordt gebruik gemaakt van energiezuinige gekleurde LED verlichting. De alarmcentrale en brandcentrale zijn eveneens op het Merten systeem aangesloten. Lichten worden automatisch ingeschakeld in geval van brand of alarmmelding.

Een goed beheersysteem kan niet zonder een gebruiksvriendelijke bediening. De KNXVision visualisatiesoftware biedt een zeer overzichtelijke en eenvoudige bediening van het hele gebouw.

Het bedrijvencentrum Kempen is klaar voor de toekomst!