Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

MENNEKES laadstation

Bij Garage Carrosserie Vanhoonacker te Oudenaarde kan je voortaan terecht om je elektrische wagen op te laden. Zowel in de Audi showroom als op de parking werd een AMTRON laadstation geplaatst om zo de klanten de mogelijkheid te bieden hun wagen op te laden.

Voor de binnenopstelling werd gekozen voor het type AMTRON Start 22kW met vaste laadkabel 7.5m en TYPE 2 koppeling, waarmee zowel de huidige als de toekomstige Audi modellen op volle snelheid in een korte tijdspanne opgeladen worden.

Voor de publieke parking aan de Audi showroom werd gekozen voor een MENNEKES laadzuil Smart 22. Deze robuuste metalen laadzuil biedt dankzij de ventilatie en verwarmde stopcontacten een hoge servicegraad voor de gebruikers.

Deze zuil wordt beheerd door het platform van Mobility+ uit De Pinte en is geplaatst door Indulek Projects uit Zottegem. Er werd gekozen om deze laadzuil voor het publiek beschikbaar te stellen. Hierdoor kunnen elektrische rijders hem via de app vinden en vervolgens de laadzuil starten.

De eigenaar van de laadzuil kan via het platform o.a. de laadsessies opvolgen. Naast het beheer staat MobilityPlus ook in voor de service en onderhoud van de laadzuil.