Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

PEMSA & IDT zorgen voor stroom bij GreenPan

GreenPan is een Belgisch merk en pionier op het vlak van gezond kookgerei. Ze ontwikkelden als eerste een gezond alternatief voor traditionele antikleefpannen die giftige stoffen kunnen afgeven. Alle GreenPan producten hebben een innovatieve Thermolon keramische antikleeflaag op basis van zand, zonder schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). Dat is beter voor de gezondheid en voor Moeder Natuur. Bovendien stoot GreenPan bij de productie van zijn Thermolon antikleeflaag maar liefst 60% minder CO2 uit in vergelijking met de productie van traditionele antikleeflagen. Het mooie design, de duurzame materialen en het gebruiksgemak zijn de kers op de taart.

Onlangs werden de kantoren van GreenPan, dat onderdeel uitmaakt van The Cookware Company in Drongen, gerenoveerd. Studiebureau Arch & Teco Group stond onder meer in voor de studie elektrotechnieken. De installateursfirma Rik Vandemoortele uit Izegem stond in voor de vakkundige plaatsing. Voor de geleiding van de stroom- en netbekabeling werden elektrolytisch verzinkte plafonddraadgoten van PEMSA geïnstalleerd. Deze draadgoten kunnen via de Click toebehoren rechtstreeks aan het plafond bevestigd worden, wat een plaats- én montagewinst met zich meebrengt.

Om elke werkplek van de nodige stroom en data te voorzien werd geopteerd voor zowel de enkele als dubbele bureauzuil van IDT in zwartgelakte uitvoering. Zo werden meer dan 50 IDT bureauzuiltjes naast de werkplekken geïnstalleerd. Dankzij hun superslank design passen deze bureauzuilen perfect in de nieuwe GreenPan kantoren.