Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TEC kiest voor PEMSA

De vervoersmaatschappij TEC (Transport En Commun) Waals Brabant streeft het objectief na om toegankelijk te zijn voor zoveel mogelijk gebruikers voor hun verplaatsingen. Daarom doet de TEC Groep onophoudelijk aan ontwikkeling, performantieverbetering en innovatie.

De nieuwe stelplaats voor bussen te Baulers (Nijvel), in volle afwerking, is hiervan een concreet voorbeeld. Eind dit jaar zal ze operationeel zijn. In het hart van deze locatie rijst een gebouw op met een oppervlakte van ongeveer 100 op 30 meter, bestaande uit een gedeelte met 2 niveaus, dat niet alleen administratieve diensten omvat, maar ook sociale lokalen, kleedruimten, opleidingszalen, een magazijn, en een volledig uitgerust onderhoudscentrum (atelier) dat gelijktijdig aan 11 bussen onderdak kan bieden.

Voor de verdeling van de talrijke vermogenkabels en informatieleidingen heeft men geopteerd voor één enkel systeem van kabeldragers, met name het Pemsa BYCRO draadgootsysteem. In het administratief gedeelte zijn de draadgoten in het vals plafond geïntegreerd, in het atelier zijn ze zichtbaar opgehangen.

In het complex werden in totaal 2,5 km Pemsa BYCRO draadgoten geïnstalleerd.  Draadgoten passen immers zowel in inbouw- als in opbouwinstallaties. Het gebrevetteerd CLICK systeem zorgt voor een vlugge plaatsing, zonder schroeven of speciaal gereedschap. Dankzij de gamma breedtes van 100 tot 600 mm beschikt men altijd over afmetingen die aan de specifieke behoeften voldoen.

Daarenboven verzekert de BYCRO oppervlaktebehandeling een superieure corrosievastheid, met inachtneming van het milieu.