Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK in B&B Vossebergen: driemaal CHECK!

TELETASK domotica staat garant voor comfort, veiligheid, integratie van diverse technieken en energiemanagement. Laat het nu net deze eigenschappen zijn die de eigenaar en zaakvoerder van B&B Vossebergen in een domoticasysteem zocht.

B&B Vossebergen is een volledig gerenoveerde hoeve, gelegen in het pittoreske Hombeek. De B&B beschikt over 9 kamers, waaronder één- als tweepersoonskamers alsook een familiekamer. Een appartement voor een langer verblijf behoort ook tot de mogelijkheden. Iedereen kan er terecht, of het nu voor een ontspannend weekendje is of een zakenreis. De bijhorende ontmoetingsruimte – The Barn – is de ideale plaats voor tal van activiteiten: teambuildings, seminaries, vergaderingen, communiefeesten, …

De oude boerderij werd in meer dan 10 jaar omgetoverd tot een hypermoderne bed & breakfast. Comfort stond hoog in het prioriteitenlijstje: comfort voor de gasten maar ook het comfort, totaaloverzicht en gebruiksvriendelijkheid voor de uitbater. Daarom werd gekozen voor TELETASK: het domoticasysteem dat alle technieken in een overzichtelijk en intuïtief geheel verenigt. De gasten kunnen verlichting (schakelen en dimmen), zonnewering, verwarming … intuïtief naar wens bedienen. De uitbater behoudt steeds het overzicht van de status van de geïntegreerde technieken zoals de verlichting, de zonnewering, de met de HVAC gekoppelde verwarming …  Zo wordt TELETASK een intelligent systeem dat enerzijds extra comfort voor de gasten biedt. Anderzijds levert het ook, door rationeel energiegebruik, een hogere vorm van veiligheid, flexibiliteit en duurzaamheid op voor de zaakvoerder.

Via de geïnstalleerde TELETASK touchpanels kan het systeem eenvoudig bediend worden. De AURUS touchpanels in glasdesign staan garant voor een gebruiksvriendelijke bediening van de aanwezige technieken. Je vindt ze in B&B Vossebergen in diverse uitvoeringen terug: zowel de AURUS-OLED met 8 toetsen als de vierkante AURUS-2 SENSE met bewegingssensor zorgen voor een feilloze bediening.

TELETASK domotica in B&B Vossebergen: comfort – veiligheid – energiemanagement, driemaal CHECK!