Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

TELETASK logeert in Hotel Polaris

Hotel Polaris is een charmant designhotel in het centrum van Oostende. Het werd ondergebracht in een herenhuis, gebouwd in 1902 en is sinds 2005 beschermd als monument. 

Hotel Polaris hecht veel belang aan rationeel energiegebruik en comfort van de hotelgasten. Er werd daarom beslist om, voor het technisch beheer, maximaal gebruik te maken van domotica. Omwille van zijn vele mogelijkheden viel de keuze op het TELETASK domoticasysteem. 

Aan de receptie en in het restaurant bevinden zich aanraakvensters voor de bediening van de diverse domoticafuncties. Zo kunnen in het restaurant verschillende sfeerverlichtingen met een druk op de toets ingesteld worden (alles AAN, 60%, alles UIT...).

In elke kamer is een kaartlezer voorzien waar de hotelgast zijn kaart in plaatst om de elektrische voeding van zijn kamer in te schakelen. TELETASK dimkringen zorgen voor een aangename, regelbare verlichting. De buitenverlichting wordt aangestuurd in functie van daglicht en tijd. In de gangen wordt verlichtingsenergie bespaard door toepassing van bewegingsdetectoren. 

Het groot voordeel van het TELETASK systeem is dat het op elk moment kan uitgebreid worden en aangepast worden aan nieuwe behoeften en technologische evoluties. 

Met TELETASK is Hotel Polaris alvast klaar voor de toekomst!