Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Stads. Smart. Slim.

MENNEKES laadoplossingen voor steden.

Steden geven vorm aan elektromobiliteit

Van een los laadpunt tot laadoplossingen die geschikt zijn voor roaming: onze stad beleeft het eMobility tijdperk. Nog maar een paar jaar geleden hadden we alleen een paar losstaande "eilandoplossingen". Dat is nu veranderd! De stad wilde een economisch gebruik van de laadpunten. Met MENNEKES hebben we daarin een ervaren partner aan onze zijde en hebben we consequent de laadpunten in een netwerk opgenomen.

Elektromobiliteit neemt een grote vlucht

We stellen energie nu efficiënt en professioneel ter beschikking. Het MENNEKES-laadsysteem voegt zich harmonisch in ons stadsbeeld. Door de vele oplaadmogelijkheden in het oude stadsdeel blijft de binnenstad levendig en hebben wij als energieleverancier een nieuwe klantenkring gewonnen.

MENNEKES Smart Plugs

De E-rijders zijn ontzettend ingenomen met de mogelijkheid van de eenhandsbediening: vooraf is een autorisering (RFID, smartphone) vereist, vervolgens worden de zwenkkleppen van het laadsysteem ontgrendeld en kan men de type-2-stekker inpluggen. Alles is heel goed doordacht! Zoals altijd bij MENNEKES.

Robuust en geschikt voor dagelijks gebruik

Mobiliteit is een basisbehoefte. Daarom zijn wij van mening dat er een laadinfrastructuur beschikbaar moet zijn en dat die betrouwbaar moet functioneren. In de binnenstad van Oslo zijn al 800 met elkaar verbonden MENNEKES-laadpunten geïnstalleerd! Ze worden regelmatig gebruikt en bewijzen elke dag dat ze ook onder extreme klimatologische omstandigheden onbeperkt ter beschikking staan. Dat heeft ons overtuigd!

Elektromobiliteit en duurzame stadsontwikkeling scheppen de voorwaarden voor elkaar.

Peter, 44 jaar, technicus bij een lokale energieleverancier

 

Voor nog meer info, consulteer de website chargeupyourday.be