Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Voorwaardelijke functiekeuze

U verlaat de woning en activeert het alarm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken want niet alleen alle gevaarlijke toestellen worden onmiddellijk uitgeschakeld maar ook worden ramen gesloten en lichten gedoofd.
Na enkele minuten krijgen alle bewegingsdetectoren, die normaal de verlichting aansturen, een nieuwe functionaliteit.
Wordt tijdens uw afwezigheid beweging gedetecteerd, dan ontvangt u onmiddellijk een bericht op uw mobiel telefoontoestel. U start de visualisatie op uw smartphone/tablet en verifieert of u op de camera iets abnormaals vaststelt. Een vreemde in de woning! U bewaart een foto van het camerabeeld in uw smartphone/tablet en verwittigt de hulpdiensten.

Paniektoets

U ligt rustig te slapen en bent alleen thuis. Uw geliefde is nog buitenshuis voor een belangrijke vergadering. Opeens wordt u gewekt door het geluid van een brekend glasraam! U drukt onmiddellijk op de paniektoets waardoor de verlichting in de tuin aanknipt, de gordijnen beneden worden geopend en het licht binnen gaat knipperen. De mogelijk ongewenste bezoeker is nu van buitenaf zichtbaar en slaat op de vlucht.
Ondertussen rinkelt de telefoon al want uw geliefde heeft een bericht met de paniekmelding ontvangen.

Branddetectie

In de diepste fase van uw slaap ontstaat in een oud elektrisch toestel plots een defect met brand tot gevolg! De rookdetector beneden slaat alarm en is godzijdank ook aan uw domoticainstallatie gekoppeld.
Alle bedieningspanelen doorheen de woning gaan terstond zoemen en geven de melding “BRAND!!!”.
Niet alleen het licht in de slaapkamer maar ook dat van uw vluchtweg springt aan. U werd tijdig gewekt!

Ondertussen pakt uw TELETASK installatie ook de mogelijke bron aan door meteen alle stopcontacten spanningsloos te schakelen.

Aanwezigheidssimulatie

U geniet van een tropische cocktail aan een zonovergoten strand in een zuiders paradijs? Thuis valt daar niets van te merken. Dankzij de aanwezigheidssimulatie heeft uw woning een bewoonde indruk en zorgt uw slimme woning ervoor dat uw tuinbesproeiing haar werk doet.

Berichten

Uw puberende dochter is naar een feestje. Ze voelt zich al te groot om nog afgehaald te worden. U bent bezorgd en ligt rusteloos heen en weer te woelen in uw bed. Wanneer ze stilletjes thuiskomt, ontvangt mams, bij het openen van de huisdeur met haar toegangskaart, op het bedieningspaneel de geruststellende boodschap dat ze thuis is. Bent u buitenshuis, dan kan u de boodschap ook op uw smartphone ontvangen.