Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

4 voordelen van de KNXNode III

KNX IP-interface

De KNXNode kan ingezet worden als interface voor de programmatie van KNX/EIB via IP en is compatibel metETS3, ETS4 en ETS5. De toekenning van het IP adres gebeurt naar keuze manueel via de gratis KNXClient software of automatisch door een DHCP-server.

Lijn- en zonekoppelaar

De KNXNode kan, onafhankelijk van andere functies, ook als KNX lijn– of zonekoppelaar ingezet worden. Bovendien biedt deze oplossing het voordeel dat over de backbone een transfersnelheid van 100MBit/sec i.p.v. 9,6 kBit/sec heerst.

Logische en klokfuncties

Liefst 4000 logische, klok- en mathematische functies staan ter beschikking voor de automatisatie van uw project. Met de gratis intuïtieve KNXVision studio kunnen ook complexe functies eenvoudig geprogrammeerd en (indien nodig) aangepast worden. Logische functies programmeren is één ding, ze grondig testen een ander. In de simulatiefunctie van de KNXVision studio kunt u elke stap volgen, zowel off- als online.

  Een greep uit populaire functies:

  • Binaire logica (tot 32 ingangen per logische poort)
  • Delay/trappenhuis/klok
  • Gate/scene
  • Mathematisch/hystere/transformer
  • E-mail/MQTT (IoT protocol)
  • TCP/UDP boodschappen

  Server voor KNXVision

  KNXVision is een echt KNX product. De software is speciaal voor KNX ontwikkeld waardoor de configuratiewijze helemaal conform de KNX-filosofie gebeurt. De structuur van de groepsadressen wordt uit ETSx transparant overgenomen en is meteen klaar voor gebruik. Er kunnen tot 255 KNX werelden opgenomen worden in één project. Dit komt overeen met 8.355.840 groepsadressen!

   De status van een KNX bediening wordt steeds onmiddellijk correct weergegeven. De KNXNode kent immers de status van alle KNX adressen via de aanwezige statustabel. Opvragen van een status via de bus is niet nodig.