Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Opladen. Eten. Wegrijden.

MENNEKES laadoplossingen voor uw restaurant.

Eat and charge

Excellente keuken, ongedwongen sfeer en sympathieke bediening - daar staan wij om bekend. Genieten en een zorgvuldige omgang met ons milieu horen voor mij bij elkaar. Daarom hebben wij vier parkeerplaatsen met laadmogelijkheden voor elektrische auto's laten aanleggen. De gasten kunnen met hun eigen laadkaart bij ons tanken of de laadkaart van het restaurant gebruiken. Wij leveren met deze innovatie een waardevolle bijdrage aan groene mobiliteit.

Geheel zonder zorgen

Voor mij was het belangrijk om zo weinig mogelijk gedoe te hebben met het installeren, het onderhoud, de service of zelfs storingen van de laadstations. En het werkt perfect: aan de ene kant de innovatieve MENNEKES-producten en aan de andere kant de uitstekende service door de installatiepartner hier ter plaatse – deze samenwerking heeft toekomst voor mij.

Gemakkelijk en gestructureerd

Voor mij was het belangrijk dat alles zo ongecompliceerd mogelijk is: markeringen op de grond geven de parkeerplaatsen met laadmogelijkheid aan, de gast haalt bij de receptie een RFID-kaart op en kan tijdens zijn verblijf zijn auto opladen. We hebben alle laadpunten steeds onder controle en beslissen wie er laadt. De afrekening van de laadkosten loopt via de energieleverancier en de gast betaalt ons bij de receptie.

Groene inspiratie

Mijn man is bedrijfsleider van een vakantiepark. Mijn positieve ervaringen hebben hem zo geïnspireerd dat hij nu ook laadzuilen op de bezoekersparkeerplaats wil installeren. Het park heeft het "Green Park Label". Dus daar hoort natuurlijk e-Mobility bij. Mijn MENNEKES-installatiepartner heeft daar volgende week al een afspraak!

Accu leeg en je maag knort? Geen probleem. Wij laden alle accu's weer op.

Anette, 36 jaar, restaurantmanager

 

Voor nog meer info, consulteer de website chargeupyourday.be