Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

CEE contactmateriaal in zwarte uitvoering voor indoor en openlucht evenementen

Doorgaans mag de energievoorziening voor events niet zichtbaar zijn. Voor de toeschouwers moeten de technieken, zowel op het podium, op televisie of op openlucht evenementen, onzichtbaar blijven.

Ook voor deze ‘onzichtbare’ oplossingen biedt MENNEKES ook geschikte oplossingen dankzij het industrieel CEE contactmateriaal in zwarte uitvoering. Het licht van de spots wordt niet weerspiegeld, zodat de CEE stekkers en koppelingen, contactdooscombinaties en mobiele verdelers zo goed als onzichtbaar blijven. MENNEKES biedt een breed scala van CEE plug-in contactmateriaal en CEE combinaties aan voor deze speciale toepassingen. In functioneel zwarte uitvoering en, zoals alle MENNEKES producten, zijn ze ook ontworpen voor continue gebruik in extreme omstandigheden.

Industrieel contactmateriaal voor outdoor events onder de zwaarste omstandigheden

Voor evenementlocaties zoals voetbalstadia wordt het industrieel CEE contactmateriaal doorgaans blootgesteld aan de zwaarste omstandigheden. Voor de stroomvoorzieningen voor de solaria-apparatuur voor het gazon ligt het CEE contactmateriaal op het vers gemaaid gazon. Zo kan de gazonbesnoeiing in de contacten ingeplugd worden. Het residu stapelt zich dan op in het stopcontact. Dit kan leiden tot het doorbranden van plug-in apparaten . Met X-contact heeft MENNEKES hiervoor de optimale oplossing.

Elk succesvol event staat of valt met een betrouwbare én excellente energievoorziening. Als specialist van CEE contactmateriaal biedt MENNEKES hiervoor de perfecte oplossing, zowel voor indoor en outdoor events. MENNEKES beschikt over een breed scala van CEE plug-in contactmateriaal en combinaties voor continu gebruik, ook in extreme weersomstandigheden. Denk bv. aan de gezellige kerstmarkten tijdens de eindejaarsperiode.

Industrieel contactmateriaal voor 63A en 125A wordt vaak aan de zwaarste belastingen blootgesteld. Daarom moet het betrouwbaar zijn ondanks aanwezig vuil en vochtigheid perfect functioneren. Bij conventionele CEE plug-in materiaal moet altijd een keuze gemaakt worden tussen gebruiksvriendelijkheid en contactkwaliteit: ofwel koos je voor het ene of het andere. Dit dilemma was onvermijdelijk te wijten aan de fysieke omstandigheden. Met X-contact biedt MENNEKES nu een systeem dat het hoogste niveau van betrouwbaarheid van de elektrische verbinding combineert met het hoogste bedieningscomfort. De veilige contactsluiting en de gebruiksvriendelijkheid staan nu op het zelfde hoge niveau, zelfs bij energiestromen van 63 A of 125 A.

Dit resultaat verkrijgt men door speciaal voorbehandeld materiaal, een innovatief productieproces en een nieuw design. Een blik in de opening van het  x-contact gleuf onthult het intelligente principe: de x-vormige gleuf en groef van de binnenwand bieden diverse toepassingsvoordelen. De groeven van de binnenwand zorgen samen met het verende materiaal van de contactbussen voor een betrouwbare en veilige contactsluiting. Corrosie op oppervlakken wordt ook geschraapt door het verend effect.