Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Uitgeklaard: AMEDIO®/AMTRON® Professional non-plus variant

24/08/2021

De onmisbare nieuwe variant voor de uitbouw van een professionele laadinfrastructuur

Met uitzondering van de geïntegreerde modem beschikken de non-plus varianten over alle gekende functies van de AMTRON® Professional+ en de AMEDIO® Professional+  voor de uitbouw van een professionele, future-proof laadinfrastructuur. Zowel de plus als de non-plus varianten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en garanderen een intuïtieve bediening. De non-plus is daarenboven de ideale variant om een AMTRON® of AMEDIO® netwerk op te bouwen op voorwaarde dat één AMTRON® of AMEDIO® plus variant, die over een geïntegreerde modem beschikt, voorzien wordt.

Dankzij deze configuratie, m.n. één plus variant aangevuld met x-aantal non-plus varianten, beschikt de laadinfrastructuur over alle netwerkmogelijkheden voor de implementatie van facturatie, systeembewaking en lastmanagement en dit tegen een beduidend lagere kostprijs.

Of het nu gaat over een parking van een bedrijf, shoppingcentrum, flatgebouw, kantoorcomplex of een openbare parking: met het uitgebreide MENNEKES e-Mobility gamma voor professionele doeleinden wordt voor elk project de juiste laadoplossing geboden.

Bekijk deze laadstations in onze e-catalog voor meer info

Geschreven door Stijn Cosaert