Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

AMTRON laadstations

14/01/2019

Charge up your day!

Als producent van laadoplossingen voor elektrische voertuigen biedt MENNEKES de perfecte oplossing voor het veilig laden van uw hybride of elektrische auto.

Een ecologische en duurzame wereld wordt ieders doelstelling. Wat de mobiliteit betreft, opteren meer en meer mensen voor wagens (deels) aangedreven door elektrische energie. Zo zijn e-cars en hybride wagens aan een opmars bezig.

De aanschaf van een dergelijk voertuig impliceert ook de vraag naar een veilige en intelligente oplaadoplossing voor deze wagen. Met haar uitgebreid gamma wandlaadstations en oplaadzuilen biedt MENNEKES e-Mobility dé ideale oplaadoplossingen.

Het MENNEKES AMTRON® wandlaadstation voor installatie in garages, carports en parkeerplaatsen combineert technologie en functionaliteit met design en biedt de gebruiker een unieke mix aan bedieningscomfort, efficiëntie en veiligheid.

Bovendien biedt AMTRON® extra gebruikscomfort dankzij de gratis downloadbare MENNEKES Charge App, die alle info geeft over de geladen energie, de bedrijfstoestand van het voertuig en het energieverbruik. AMTRON® is in het thuisnetwerk integreerbaar via kabel (LAN) of draadloos (WLAN).
Dankzij het AMTRON® thuislaadstation kunnen de energiekosten aanzienlijk verminderd worden door te laden wanneer het tarief het gunstigst is of door gebruik te maken van zelf opgewekte zonne-energie (bv. via zonnepanelen).

Bekijk hier onze oplossingen met AMTRON.

Geschreven door Thomas Devreeze