Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DEHN bliksembeveiliging

14/01/2019

Speel op zeker!
Beveilig je woning tegen bliksem.

DEHN+SÖHNE staat garant voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de bescherming van uw elektrische installatie tegen bliksem en overspanningen.

Bliksemschade komt vaker voor dan u denkt… In België alleen al worden jaarlijks ruim 50.000 blikseminslagen geregistreerd. Wist u dat overspanningen ten gevolge van bliksem schade kunnen aanrichten tot op 2 km van het inslagpunt? De gevolgen zijn niet alleen vervelend maar ook duur!

Voor het algemeen dagelijks comfort en de veiligheid rekenen we op het internet, computers, huishoudtoestellen, alarmsysteem, deurcommunicatie… én zeker op ons domoticasysteem. Schade aan deze apparatuur is allerminst wenselijk. Bovendien kunnen overspanningen deze apparaten onzichtbaar beschadigen waardoor een defect pas later aan het licht komt.

Het plaatsen van een DEHN overspanningsbeveiliging in de elektrische kast biedt de beste garantie op bescherming van uw volledige elektrische installatie.

Omdat elke vorm van bekabeling die uw woning binnenkomt, een potentiële weg vormt voor een overspanningspiek in de elektrische installatie, is het aangewezen alle lijnen te beschermen. Dus naast een beveiliging op de netvoeding worden eveneens de kabeldistributie, telefoonlijn, zonnepanelen… beveiligd.

Bekijk hier onze oplossingen voor DEHN bliksembeveiliging.

Geschreven door Cédric Ryckaert