Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DAB+ Smart Radio

 JUNG Smart Radio DAB+ - de digitale muziekbeleving

Een mooi geluid en een aantrekkelijk design: de JUNG Smart Radio DAB+ is een ware streling voor oog en oor. Smart Radio DAB+ is verkrijgbaar in de diverse reeksen van het JUNG schakelaar design. In de Bluetooth-versie kan ook de eigen muziekkeuze naar het apparaat gestreamd worden.

Thuis niet de juiste CD bij de hand? Geen probleem! De DAB-radio ontvangt programma's via DAB+ en via de FM-frequentie. Tot acht zenders per ontvangstmodule kunnen opgeslagen worden. Met zijn elegant glazen frontpaneel conform een JUNG schakelaarreeks kan de DAB+ Smart Radio zowel technisch als visueel als een eyecatcher beschouwd worden.

Stream je eigen muziek naar de radio: naast de FM-ontvangst en de digitale radio, communiceert de Smart Radio DAB+ Bluetooth-versie ook met de smartphone en tablet. Eenmaal gekoppeld kunnen de favoriete hits beluisterd worden. Ook genieten van de beste nummers via Spotify, internet radio of andere internet-bronnen kan eenvoudigweg via WLAN en smartphone.

Flexibele frequentiekeuze: probleemloos kan van de ene naar de andere frequentie overgeschakeld worden tussen DAB+ en FM zodat steeds naar de beste muziek kan geluisterd worden.

Alarm
: goed gehumeurd opstaan dankzij de wake-up functie waarbij de Smart Radio DAB+ op de  favoriete zender afgestemd staat of, ingeval van de Bluetooth versie, de favoriete song afspeelt. Zomer- of wintertijd? Dit wordt steeds naadloos bijgewerkt via RDS en DAB+.

Sleep-modus: voor het slapengaan nog naar het einde van het concert luisteren? Met behulp van een sleeptimer schakelt de Smart Radio DAB+ precies wanneer gewenst uit.

Nacht-modus: voor diegenen die graag met muziek in slaap vallen. Het apparaat, zowel het scherm als de toetsen, worden minder verlicht. Daarom kan het toestel perfect naast het bed geïnstalleerd worden.

Lichtsterkte van het display: of het nu op heldere of donkere plaats geïnstalleerd werd, de helderheid van het display van de Smart Radio DAB+ kan individueel worden aangepast. Zo kunnen steeds de vermelde zender, de songtitel en de instellingen zelfs bij weinig licht of bij zeer sterk zonlicht afgelezen worden.

Geschreven door Danny Rogge