Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

De JUNG kaartlezer

Binnenkomen en direct thuis voelen

Een ontspannen verblijf voor de hotelgasten en een duidelijke workflow voor het personeel: met een intelligente communicatie en een gecontroleerde toegangsprocedure voelt iedereen zich comfortabel.

De unit op de gang en de unit op de hotelkamer vereenvoudigen de communicatie tussen personeel en gasten. De unit op de gang is desgewenst ook verkrijgbaar met een echte glazen afdekking. De symbolen zijn dan, in niet-geschakelde toestand, niet zichtbaar wat de elegante look ten goede komt. De intelligente hotelcardschakelaar in JUNG design werkt o.a. met de Visionline-Software van Assa Abloy Hospitality. Naast gekleurde feedback-LEDs met individueel instelbare lichtsterkte biedt het apparaat ook de mogelijkheid om verschillende profielen vast te leggen: terwijl bijvoorbeeld een hotelgast bij gebruik van zijn hotelkamerkaart een lichtsfeer met bijpassende klimaatregeling oproept, wordt bij gebruik van een personeelskaart alleen de verlichting geschakeld die nodig is voor het schoonmaken.


Intelligente Hotelcardschakelaar in combinatie met de unit op de kamer

De Hotelcardschakelaar in JUNG design biedt met de software van onze partner Assa Abloy meer comfort voor de gasten en energiebesparing voor eigenaar.


Unit op de kamer met glazen afdekking

Housekeeping of niet storen – daarover informeert de unit op de gang in echt glas. Voor een ontspannen verblijf. Goed om te weten: bij projecten is het ook mogelijk om de kaartlezers te integreren in het JUNG systeem.

Geschreven door Nick De Smet