Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DIVUS Circle

DIVUS CIRCLE - innovatief, uniek, rond
De nieuwste intercom van DIVUS. Meer dan zomaar een deurbel.

DIVUS Circle verrast door zijn innovatief design. Met zijn ronde vorm distantieert hij zich van alle andere videofoons. DIVUS Circle is meer dan alleen een deurbel, het is een videofoon – intercom – wandlamp – bodyguard – butler, alles gecombineerd in één toestel. Het 7" display is onzichtbaar wanneer in stand-by-modus, maar wordt geactiveerd door proximity sensoren wanneer bezoekers op een afstand vanaf 8m naderen. Afhankelijk van de preset, worden de gasten begroet door een avatar met, naar keuze, een warme glimlach of een eerder sceptische blik. De ingebouwde LED ring verlichting is krachtig genoeg om het portaal autonoom te verlichten, waarbij de DIVUS Circle zo in een volwaardig muurlicht verandert. De lichtkleur kan naar wens ingesteld worden. De grootte van het gebouw is ondergeschikt aan de capaciteiten van de DIVUS Circle - het is ideaal voor zowel eengezinswoningen, villa's, residentiële complexen en flatgebouwen.


Circle houdt steeds een oogje in het zeil, zelfs als zijn de bewoners niet thuis. Bij afwezigheid kunnen de bewoners spraakberichten aan de bezoekers nalaten. Dankzij DIVUS Circle zien de bewoners wie aanbelt en kunnen zij, indien gewenst, toegang verschaffen aan de bezoeker,  tuinman, de poetsvrouw...De configuratie van de DIVUS Circle is eenvoudig en intuïtief en kan vooraf door de bewoner zelf uitgevoerd worden.

Met DIVUS Circle als buitenunit en de gerestylde DIVUS Touchzone als binnenpost krijg je zo een deurcommunicatiesysteem dat synoniem is voor totaal comfort, verhoogde veiligheid en elegant design.


Deze nieuwe videofoon is beschikbaar in twee formaten: de hierboven voorgestelde DIVUS Circle en het kleinere broertje, Circle S. Ook de Circle S is een volledig functionele videofoon inclusief capacitieve bel, camera, proximity sensor en RFID-module. Circle S is beschikbaar met of zonder mini-display.

Beide zijn leverbaar vanaf het 3e kwartaal 2018.

Geschreven door Roeland Struye