Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

DIVUS videofonie en touchpanels

Voor elk project het juiste touchpanel

Het DIVUS gamma, gekenmerkt door de befaamde Duitse kwaliteit in combinatie met een strak Italiaans design, vormt een uitstekende aanvulling op uw domoticasysteem.

DIVUS TOUCHZONE

Dit touchpanel combineert de veelzijdigheid van een tablet met het comfort en de duurzaamheid van een vast bedieningspaneel. De TOUCHZONE reeks bestaat in vier formaten (7”, 10”, 15” of 19”) met een wit of zwart glazen front met verfijnde aluminium afwerkingsrand. De touchpanels kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Via het Android besturingssysteem kunnen in een handomdraai heel wat applicaties geïnstalleerd worden, zoals de iSGUI- en PORTA-app van TELETASK, de Sonos-app om de muziekinstallatie aan te sturen, enz. De TOUCHZONE panels kunnen onderling ook als intercom gebruikt worden en, in combinatie met de CIRCLE of CIRCLE S, als videofonie binnenpost.

DIVUS CIRCLE en CIRCLE S

De CIRCLE en CIRCLE S herdefiniëren het concept videofoon tot een nieuwe, hogere standaard. DIVUS CIRCLE verrast door zijn innovatieve, ronde vorm. DIVUS CIRCLE vervult niet enkel de functie van videofoon, hij doet tevens dienst als intercom, wandlamp, butler, melder van spraakberichten... alles ingenieus gecombineerd in één toestel. Het 7” display is onzichtbaar in stand-by-modus en wordt geactiveerd door proximity sensoren wanneer uw bezoekers naderen. Afhankelijk van de preset worden uw gasten begroet door een avatar met, naar keuze, een glimlach of een sceptische blik. De ingebouwde LED ring verlichting kan uw portaal autonoom verlichten in een lichtkleur naar wens. De DIVUS CIRCLE is ideaal voor eengezinswoningen, villa’s, residentiële complexen en flatgebouwen.

Deze videofoon is beschikbaar in twee formaten: DIVUS CIRCLE en CIRCLE S. Het kleinere broertje, de DIVUS CIRCLE S, is eveneens een volledig functionele videofoon inclusief capacitieve bel, camera, proximity sensor en RFID-module. CIRCLE S is beschikbaar met of zonder mini-display.

Met DIVUS CIRCLE als buitenunit en de DIVUS TOUCHZONE als binnenpost beschikt uw woning over een exclusief deurcommunicatiesysteem dat garant staat voor bediencomfort, verhoogde veiligheid en een elegant design.

Geschreven door Roeland Struye