Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Geef bacteriën geen kans!

Hygiënisch propere en veilige omgevingen zijn in de gezondheidszorg, laboratoria en alle openbare ruimtes vanzelfsprekend. Ontdek welke producten uit ons gamma kunnen bijdragen aan het creëren van een veilige, propere omgeving:

JUNG SILVERPLUS®

Wat is het?
SILVERPLUS® is niet zomaar een verf of een laagje dat kan afslijten, uitwassen of verdwijnen. Het is een materiaal waaruit de schakelaar of het component vervaardigd wordt. Uit een laboratoriumtest is gebleken dat het minstens 15 jaar lang effectief blijft.

Hoe werkt het?
Het materiaal van SILVERPLUS® werkt met zilverionen (Ag+). Deze komen vrij van het oppervlak van SILVERPLUS® en bestrijden bacteriën, schimmels, virussen en andere ziekteverwekkers op verschillende manieren.

Meer weten? Klik hier.

Witte KOPOS wandgoten 

KOPOS wandgoten en voedingskanalen helpen hygiënisch veilige omgevingen te creëren dankzij het antibacterieel karakter van de WITTE wandgoten en voedingskanalen.

Deze werden in het National Institute of Health volgens EN ISO 846:2019 getest op de effecten van micro-organismen. De resultaten bevestigden dat de witte KOPOS wandgoten en voedingskanalen geen broedplaats kunnen zijn voor tal van bacteriën. De installatie van de KOPOS wandgoten en voedingskanalen in deze omgevingen is dus aangewezen.


Pemsa SafeCU

De Rejiband draadgoten van Pemsa met SAFECu-afwerking zijn ontwikkeld op basis van kopermetaal. Dit metaal heeft een krachtige antimicrobiële werking tegen pathogene bacteriën. Hiermee wordt de overlevingsduur van verschillende virussen en pathogene bacteriën verminderd tot minder dan 4 uur.

Meer weten? Klik hier.

Geschreven door Jolande De Daele