Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Gezonde voeding voor ieder kind!

21/12/2022
Meer en meer kinderen komen naar school met een lege of slecht gevulde brooddoos. Minstens één gezonde maaltijd per dag is een minimum vereiste om (op school) goed te kunnen functioneren. Probeer je maar eens met een lege maag of 

fout gevulde brooddoos (bv. enkel op basis van snelle suikers) te concentreren! De school is het ideale startpunt om dit inzicht bij zowel ouders als kinderen nog eens extra te benadrukken.

Een initiatief als ‘Voor ieder kind gezonde voeding’ willen wij dan ook  graag ondersteunen. Onze baseline én credo “Support Matters” betekent duurzaam zorgen voor elkaar, niet enkel voor onze klanten en partners maar ook voor onze omgeving. In het kader van onze jaarlijkse deelname aan het VOKA Charter voor Duurzaam Ondernemen (VCDO) draagt het Stagobel team graag haar steentje bij.

Dit jaar kozen we de Basisschool De Kleurenplaneet uit Deinze.
Het Stagobel team organiseerde een aantal initiatieven waaronder een GoedDoel gezonde Pita-lunch en een Rode Duivels WK teamavond om geld in het laatje te brengen. Zo konden we €1500 verzamelen dat we met een warm hart doneren aan Basisschool De Kleurenplaneet.
Zij zetten een initiatief op poten om hun 150 leerlingen tweemaal per week een gezond tussendoortje aan te bieden.

Mission accomplished!

Geschreven door Fabienne De Nutte