Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Het uitgebreide gamma voetpadkasten van JEAN MÜLLER

Het gerenommeerde gamma 'Componenten voor stroomverdeling & zekeringen' van JEAN MÜLLER maakt deel uit van ons gamma. Dankzij de kwaliteit, competentie en innovatie groeide deze onderneming uit tot één van de meest toonaangevende leveranciers in het domein van Electrical Safety.

Het uitgebreide productportfolio bestaat uit zekeringen, schakelapparatuur voor laagspanning, gecombineerde schakel- en veiligheidsapparaten, stroomverdelingscomponenten en voetpadkasten. Elektronische bewakings- en energiebeheersystemen vervolledigen het gamma.

Voetpadkasten

Kabeldistributiekasten worden gebruikt als behuizingen die buitenshuis worden geïnstalleerd voor de distributie van elektrische energie in het openbare laagspanningsverdeelnet. Hiervoor zijn ze uitgerust met NH-schakelapparaten die op een railsysteem zijn gemonteerd. De behuizing biedt meervoudige bescherming: tegen weersinvloeden, aanraking en onbevoegde toegang. Andere mogelijke toepassingen zijn onder meer apparatuurkasten voor verkeerssystemen, pompstations, straatverlichting, besturingen of in PV-installaties.

Ontdek hier het volledige gamma voetpadkasten.

In the spotlight: voetpadkast voor uw digitale teller

 

Op zoek naar een voetpadkast voor uw digitale teller? JEAN MÜLLER biedt de ideale oplossing: een gemonteerde polyester voetpadkast voor buitenopstelling die aan alle vereisten voldoet! (leverbaar uit stock)

 

Geschreven door Michiel Adams