Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

InnoTrans te Berlijn

Onze leveranciers MENNEKES en DEHN+SÖHNE verwelkomen u graag op de beurs InnoTrans te Berlijn, de internationale vakbeurs voor transport & technologie. Deze beurs biedt een compleet overzicht van alle facetten van het openbaar vervoer, zowel spoorwegtechnologie, spoorweginfrastructuur, openbaar vervoer en tunnelconstructie.

Onder het motto POWER YOUR RAILWAY zorgt MENNEKES als wereldwijd marktleider van industrieel CEE contactmateriaal steeds voor betrouwbare stroomverbindingen en dus een perfecte energievoorziening. Het MENNEKES gamma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten met uitstekende elektrische, thermische en mechanische eigenschappen. Deze oplossingen zijn optimaal ontworpen voor specifieke eisen zoals hogedruk-en afzuigkracht, bescherming tegen allerlei weersomstandigheden of andere externe invloeden. Of de materialen nu aan de rails of op het spoorplatform ingezet worden, of het om onderhoudswerken of reinigingssystemen gaat… ongeacht de specifieke vereisten biedt MENNEKES altijd de juiste oplossing.

Ontdek alles hier: hall 22 - stand 212


Moderne technologie wordt steeds meer digitale-en dus gevoeliger. Dit is niet anders voor de spoorwegtechnologie. Een gevolg hiervan is dat deze infrastructuur steeds beter beschermd tegen bliksem en overspanningen moet worden. Een steeds groter wordende uitdaging!

Maar DEHN+SÖHNE wil u als marktleider van bliksem- en overspanningsbeveiligingen u graag hierbij helpen. Op de DEHN stand vindt u de oplossing om de spoorweginfrastructuur op een afdoende manier te beschermen tegen bliksem en overspanningen en zo een transportuitval te vermijden.
Op de DEHN stand maakt u kennis met alle speciale concepten rond bliksembeveiliging, aarding en overspanningsbeveiliging voor spoorweginfrastructuur. Thema’s zoals arbeidsveiligheid en het werken onder hoogspanning komen uiteraard ook uitgebreid aan bod.

DEHN stelt zijn assortiment hier voor: hall 11.1 - stand 218

Vraag uw gratis voucher hier aan.

Geschreven door Gert Van den Bossche