Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Introductie: JUNG HOME

De oplossing om een conventionele installatie te upgraden naar een Smart Home

Maak kennis met JUNG HOME, de revolutionaire én tegelijkertijd eenvoudige Smart Home oplossing die het comfort en de veiligheid van de klassieke elektrische installatie in de woning naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat over een nieuwbouw- of renovatieproject, JUNG HOME past zich moeiteloos aan en maakt iedere woning ‘slim’ en dit zonder het gebruik van een server of internet én zonder extra bekabeling

De switch naar JUNG HOME is mogelijk voor de volledige installatie maar evengoed voor een gedeelte van de installatie, stap voor stap. Bovendien hoef je als installateur geen software-expert te zijn om dit systeem te installeren.  
JUNG HOME kan beschouwd worden als de ontbrekende oplossing tussen de klassieke huisinstallatie en de high level KNX gebouwenbeheeroplossingen.

JUNG HOME als nieuwste telg onder de bestaande JUNG smart oplossingen

JUNG streeft ernaar om geavanceerde technologieën op een zinvolle en ondersteunende manier in een woning of gebouw in te zetten. Het is hierbij een must om steeds rekening te houden met de individuele karakteristieken van de gebouwen en de wensen van de gebruikers. Onder de bestaande slimme JUNG woningsystemen kon je al kiezen tussen verschillende technologieniveaus; van het eenvoudige LB Management tot het uitgebreid gebouwenbeheer via de KNX-technologie. 

Als aanvulling hierop biedt JUNG HOME dé ontbrekende, eenvoudige én schaalbare oplossing die ten allen tijde upgrade- en uitbreidbaar is.

JUNG HOME voor elke woning met een klassiek elektrische bekabeling? 

Het antwoord is volmondig JA. JUNG HOME maakt gebouwen ‘slim’ – zonder gebruik te maken van een server of internet. Het systeem is gebaseerd op de conventionele installatie van 230 V die in elke woning aanwezig is. Concreet betekent dit dat elk huis voldoet aan de vereisten om de slimme JUNG HOME bediening te installeren.

JUNG HOME energie-efficiënt

Met JUNG HOME kan een woning met een klassieke 230 V installatie op eenvoudige manier tot een Smart Home omgebouwd worden.

  • Zo kunnen sferen en scenario’s zoals ‘nachtverlichting’, ‘TV kijken’, ‘Alles uit’ … probleemloos ingesteld worden.
  • Energiebesparende instellingen zoals ‘Verwarmingskosten besparen’ of ‘Stand-by apparaten uitschakelen’ zijn uiteraard ook mogelijk. Met het energie-efficiënte JUNG HOME systeem schakelt de eindgebruiker bv. alle apparaten in stand-by modus uit, alle lichten bij vertrek uit en zet hij de verwarming in ECO-modus. 
  • Slim schakelen kan bovendien ook via de inzet van bewegings- en aanwezigheidsmelders. Deze melders hebben een groot detectiebereik en ze schakelen de aangesloten verbruikers uit wanneer na de ingestelde nalooptijd geen beweging meer vastgesteld wordt. Dit staat garant voor extra comfort en bediengemak maar evengoed voor een energiebesparing van verlichting en verwarming. 

JUNG HOME: functionaliteit en design hand in hand

Bij JUNG gaan functionaliteit en design hand in hand. De schakelaars en stopcontacten passen naadloos in elk interieur.

Dat geldt ook voor de JUNG HOME

  • drukknoppen,
  • bedienpunten,
  • stopcontacten

die onder meer beschikbaar zijn in het LS 990 gamma én bovendien ook in de 63 kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Hierdoor past het systeem perfect in elk interieur. Dankzij JUNG HOME zal de vraag of een installatie conventioneel of slim is gewoonweg overbodig zijn!

 

Upgrade ieder huis met een conventionele elektrische installatie zonder extra bekabeling én zonder server of netwerk naar een intelligente JUNG HOME woning waar comfort, functionaliteit en energie-efficiëntie de scepter zwaaien.

Meer weten over de werking van dit JUNG HOME systeem en alle extra functies? Lees hier verder of bekijk onze e-cataloog!

Geschreven door Joppe Coopman