Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG KNX weerstation: compacte bouwvorm, nauwkeurige meting

Alle belangrijke sensoren voor het detecteren en verwerken van meteorologische gegevens zijn bij het KNX Weerstation in een compacte bouwvorm verenigd. De belangrijkste toepassing van dit weerstation met geïntegreerde buskoppeling is de automatische, weersafhankelijke zonweringsturing voor gevelbescherming.

Met dit apparaat worden in totaal 12 meteorologische parameters gecombineerd: windsnelheid, windrichting, lichtsterkte in vier richtingen, schemering, zonnestraling, neerslag, relatieve/absolute luchtvochtigheid en luchtdruk worden betrouwbaar via de geïntegreerde sensoren gemeten. Een GPS/GLONASS-ontvanger voor datum/tijd en een astrofunctie voor het bepalen van de zonnestand maken de features compleet. Het handmatig instellen van de tijd is daardoor niet meer nodig. 



De montage van het weerstation gebeurt met bijbehorende bevestigingsarm aan een montagemast. Zo is optimale vergaring en meting van weergegevens gewaarborgd. Optioneel kan het weerstation met de montage-arm ook aan de gevel bevestigd worden.

Bekijk het product in de e-catalogue voor nog meer info

Geschreven door Danny Rogge