Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG LS 990 stopcontacten

Een overvloed aan mogelijkheden qua uitvoering, materialen en configuraties

De schakelaars en stopcontacten in de JUNG LS 990 range: een tijdloze klassieker. Al meer dan 50 jaar vormen zij een vaste waarde binnen de architectuur dankzij hun strak en modieus design, passend in elk interieur

Met de schakelaars worden tal van technieken zoals verlichting, verwarming, zonnewering … bediend maar niet onbelangrijk …  

Geen schakelaars zonder stopcontacten!

JUNG LS 990 stopcontacten zijn niet enkel matching qua look met hun schakelaars. Als stroompunt kunnen ze bovendien met extra functies worden voorzien. 

Zo zorgen de JUNG stopcontacten met ingebouwde USB-laadunits type A of C voor ruimtebesparing én extra comfort waarbij gemakkelijk opladen van smartphones en tablets nu nog eenvoudiger wordt. Deze ruimtebesparende stopcontacten kunnen worden voorzien van ofwel één USB-poort, type A of C, ofwel met beide types USB-poorten.

Bekijk ze hier.

De JUNG stopcontacten met LED-oriëntatieverlichting als lichtpunt in de duisternis. Dit geïntegreerd LED-licht zorgt voor een doelgerichte, naar onder vallende lichtbundel.

Bekijk ze hier

JUNG schakelmateriaal: een veelvoud aan kleuren en materialen …

Het schakelmateriaal in JUNG LS 990 is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet in kunststof. De nieuwste telgen zijn de sneeuwwit matte en grafietzwart matte uitvoeringen.  
De uitvoering in de 63 kleurvarianten in Les Couleurs® Le Corbusier heeft ondertussen ook haar sporen in de interieurwereld verdiend. Het buitengewone aan dit kleurenpalet is dat alle 63 kleuren eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden. Op die manier kan harmonie gecreëerd worden of kan deze speelse toets ingezet worden als opvallende eyecatcher.

Naast kunststof is het JUNG LS 990 gamma ook verkrijgbaar in een collectie hoogwaardige metalen, gaande van aantrekkelijk aluminium tot messing geborsteld, die zorgen voor een extra stijlvolle touch. Dé manier om een exclusief effect in het interieur te voorzien.

Ook qua montagemogelijkheden biedt het gamma ook diverse mogelijkheden. Naast de traditionele inbouw kan geopteerd worden voor LS ZERO. Deze variant wordt vlak met de muur  in oppervlakken zoals stucwerk, holle wanden en meubels ingebouwd waardoor er geen niveauverschil is tussen wand en schakelaar of stopcontact. Voor ruimtes waar inbouw niet mogelijk is, biedt de moderne opbouwvariant LS CUBE de ideale oplossing voor bijvoorbeeld beton, natuursteen of rustiek hout.  

Op zoek naar een schakelaar met vintage look? 

Dan is de LS 1912 het passende antwoord! Deze tuimelschakelaar staat synoniem voor een hoogwaardig interieuraccent met een puur design met vintage look. Een eyecatcher voor de exclusieve interieurinrichting. Vermelden we tenslotte dat de LS 1912 tuimelschakelaar nu ook verkrijgbaar is in de matte kleurschakeringen grafietzwart en sneeuwwit.

JUNG schakelmateriaal: voor elke toepassing de gepaste oplossing

Of het nu gaat om een woning met een de conventionele elektrische installatie, een JUNG HOME project of JUNG KNX woning-/gebouwbeheersysteem: het uitgebreide JUNG LS 990 gamma biedt steeds de passende oplossing voor elk interieur en iedere toepassing!

Geschreven door Danny Rogge