Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

JUNG Smart Vision app voor JUNG Smart Panel 8

JUNG Smart Vision is de app interface voor de visualisatie van KNX op het JUNG Smart Panel 8. Waar ook u zich in uw huis bevindt, dankzij de Smart Vision app voor smartphone & tablet bedient u moeiteloos het JUNG Smart Panel 8 touchscreen in uw lokaal netwerk. Tot maximaal zes ruimtes kunnen in de App geïntegreerd worden. Via horizontaal scrollen kunnen de verschillende ruimtes worden weergegeven. Tot maximum tien App-gebruikers kunnen zich voor toegang tot het Smart Panel 8 via WLAN aanmelden. Met deze App kan heel eenvoudig verlichting, zonwering, verwarming, muziek enz. bediend worden

De voordelen op een rijtje:

  • Licht of donkere layout: volledig naar wens kan de layout van de scherminstellingen aan het interieur worden aangepast. 
  • Rechtopstaand of liggend: het JUNG Smart Panel 8 kan horizontaal of verticaal gemonteerd worden. Voor een optimaal gebruik van de Smart Vision App wordt een horizontale montage aanbevolen.
  • Overzichtelijke weergave van de ruimtes via grote tegels.
  • Handige navigatie voor een snelle toegang tot weergave van de ruimtes, instellingen, favorieten of laatst gemelde gebeurtenissen. 
  • Sensoren: via een naderingssensor en een lichtsterktesensor ontwaakt het panel uit zijn slaapstand en wordt het over uw aanwezigheid geïnformeerd zodat de helderheid van het display in functie van de omgevingslichtsterkte aangepast wordt. 
  • Altijd up-to-date: belangrijke gebeurtenissen worden als pop-up meldingen getoond. Indien gewenst, kan een signaaltoon toegevoegd worden. Pop-up berichten worden op het panel of de smartphone weergegeven. 

NIEUWE functies:

  • Deurcommunicatie. In combinatie met de Smart Gateway 650-/SG 150 van Siedle maakt het Smart Panel 8 ook de integratie mogelijk van deurcommunicatie in het IP netwerk. Dat zorgt nog voor extra comfort. De Siedle app voor deurcommunicatie kan opgeroepen worden via de JUNG Launcher.
  • Tunable White: de bediening van Tunable White (TW) om de kleurtemperatuur van het licht traploos van warm- tot koudwit in te stellen en zo aan te passen aan het menselijke bioritme, wat inherent de prestaties en het comfort van de aanwezigen verbetert.
  • Kleurlichtsturing dankzij eenvoudige kleurkeuze met de Colour Picker: door bediening a.d.h.v. een kleurencirkel is een snelle keuze van lichtkleur en -sterkte mogelijk.
  • Integratie van actieschema’s: op ingestelde tijdstippen kunnen een reeks functies achtereenvolgend uitgevoerd worden zoals het inschakelen van de verlichting, het neerlaten van de jaloezieën, het opstarten van een favoriete playlist enz.

JUNG Smart Vision app voor JUNG Smart Panel 8  JUNG Smart Vision app voor JUNG Smart Panel 8  JUNG Smart Vision app voor JUNG Smart Panel 8

Geschreven door Danny Rogge