Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

MENNEKES bekroond met VW Group Award 2018

06/06/2018

Op 23 mei 2018 sleepte MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG de prestigieuze VW Group Award 2018 in de categorie e-Mobility in de wacht.

Met deze award wil de Volkswagen groep haar 19 beste leveranciers van het afgelopen jaar in de bloemetjes zetten. In de categorie “Engagement & Innovatie” kwam MENNEKES als absolute winnaar uit de bus. Deze awards werden in Berlijn uitgereikt voor ongeveer 280 gasten uit 26 landen.

CEO Dr. Herbert Diess van VW Group bedankte alle leverancier voor hun inzet en samenwerking van het voorbije jaar en benadrukte via deze weg ook nog eens het belang van een gezonde bedrijfscultuur voor de realisatie van een duurzaam economisch succes.

In de categorie e-Mobility ontvingen naast MENNEKES ook nog andere toeleveranciers uit de automobielsector zoals LG, Samsung en Siemens een award, als bekroning voor het feit dat deze middelgrote ondernemingen zich in de groep van grote spelers in automotive toeleveringssector wisten te handhaven.

“De goede reputatie die we met onze technische competentie, betrouwbare kwaliteit en sterke service hebben opgebouwd, moet nu gehandhaafd én verder uitgebreid worden”, aldus Christopher Mennekes na de prijsuitreiking.


Christopher Mennekes (midden)

Geschreven door Stijn Cosaert