Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Speel op zeker en kies voor DEHN overspanningsbeveiliging.

31/01/2018

Bliksemschade komt vaker voor dan je denkt… In België alleen al worden jaarlijks ruim 50.000 blikseminslagen geregistreerd. Wist je dat overspanningen door bliksem schade kunnen aanrichten  tot op 2km van het inslagpunt? De gevolgen zijn niet alleen vervelend maar ook duur!

Voor het algemeen dagelijks comfort en veiligheid rekenen we op internet, PC, huishoudtoestellen, alarmsysteem, domotica, deurcommunicatie… Schade aan deze apparatuur is hinderlijk én duur. Bovendien kunnen overspanningen apparaten onzichtbaar beschadigen waardoor een defect pas later aan het licht komt.

De producten van het DEHN Red/ Line gamma bieden een complete beveiliging van de voedingslijnen. De producten van het DEHN Yellow/ Line gamma bieden een complete beveiliging voor de data- en communicatielijnen.

Het plaatsen van DEHN bliksem- en overspanningsbeveiliging in de elektrische kast biedt de beste garantie op bescherming. Plaats daarom – ook bij residentiële projecten – in elk elektrisch verdeelbord een DEHNguard overspanningsafleider en bescherm de installatie van je klant tegen overspanningen!


Wees de bliksem te snel af… met DEHN!

Geschreven door Cédric Ryckaert