Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Voor elke elektrische wagen een passend laadsysteem!

31/01/2018

Elektrische wagens kennen een groeiend succes. Vorig jaar werd het aantal verkochte auto’s met een aansluiting voor een laadstation meer dan verdubbeld en dat zal alleen maar blijven stijgen. Dit is niet enkel goed nieuws voor het milieu. Deze sterke toename betekent immers ook een forse stijging van de vraag naar een degelijke laadinfrastructuur.

MENNEKES is toonaangevend fabrikant van laadaansluitingen voor elektrische auto’s conform normontwerp Type 2, de universele Europese standaard.

Het MENNEKES e-Mobility gamma omvat laadkabels en laadstations voor oplossingen voor private en publieke toepassingen. Daarnaast onderscheidt het gamma AMTRON® wandlaadstations zich in design, functionaliteit en diversiteit. Zo biedt MENNEKES voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing op maat.

De kenmerken van het AMTRON laadstation:

  • combinatie van technologie, functionaliteit en design 
  • bedieningscomfort, efficiëntie en veiligheid 
  • gratis downloadbare MENNEKES Charge App voor info rond geladen energie, bedrijfstoestand van het voertuig en energiegebruik 
  • zowel voor binnen- als buitenopstelling 
  • makkelijk integreerbaar in het thuisnetwerk via LAN of WLAN


Alles weten over e-Mobility en ons gamma AMTRON laadstations zodat u uw klanten kan bijstaan in de juiste toestelkeuze? Kom langs op onze BATIBOUW stand.

Geschreven door Gert Van den Bossche