Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

Fotowedstrijd STAGO kabelgoten: stuur een foto en win!

30/08/2021

STAGO kabelgoten zijn zowel functioneel als stijlvol. Ze zijn kwalitatief, makkelijk te monteren en passen ook als zichtbare constructie in elk modern interieur. Bovendien is het STAGO kabelgootsysteem beschikbaar in een ruim gamma afmetingen en uitvoeringen.

Van september t.e.m. december 2021 kan je als installateur elke maand kans maken op een SurpriseFactory cadeaubon t.w.v. € 100 met je STAGO installatie(s)!

Deelnemen is heel eenvoudig ...

  1. Neem een foto van je geplaatste STAGO kabelgoten (eender welk type) en stuur die naar ons door via de Facebook chat of via mail naar wedstrijd@stagobel.be. Meerdere STAGO projecten gerealiseerd? Je mag er elke maand verschillende inzenden. Elk project = 1 deelname voor die maand.

  2. We vragen vervolgens nog enkele gegevens op om je deelname te vervolledigen: je firmagegevens, de locatie en montageperiode van het project en via welke groothandel de goederen uitgeleverd werden.

  3. Elke maand trekken we een hoofdwinnaar (at random) die een SurpriseFactory cadeaubon t.w.v. €100 ontvangt. Altijd prijs: alle deelnemers krijgen een handige werktool toegestuurd. Waag dus zeker je kans!

voorbeeldfoto van een STAGO installatie

De wedstrijd loopt van 1 september t.e.m. 31 december 2021. De hoofdwinnaar wordt de laatste dag van elke maand bekendgemaakt via Facebook en onze website en wordt ook persoonlijk door ons verwittigd. Een selectie van de ingestuurde foto’s wordt anoniem op onze nieuwspagina gepubliceerd.

SurpriseFactory cadeaubon: dit kan je ermee doen ...

Met een SurpriseFactory bon kies je zelf uit meer dan 200 fantastische belevenissen: van een romantische picknick of overnachting tot een avontuurlijke vlucht met een paramotor! Graag eens met een Lamborghini rijden? Of toch liever gezellig gaan eten? Er is voor ieder wat wils! Je kan het bedrag in meerdere keren besteden en zelf bijbetalen als de waarde van je gekozen cadeau hoger is dan je resterende bedrag. Ontdek alle cadeaus op de SurpriseFactory website.

We kijken ernaar uit jouw STAGO realisaties te mogen ontvangen!

Geschreven door Laure Cremers