Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

AMAXX® Your Industry in Renson

Renson, met hoofdkantoor in Waregem, werd in 1909 opgericht als metaalverwerkende firma van bouwbeslag. Met een geschiedenis van ruim 110 jaar groeide de firma uit tot een internationaal toonaangevend bedrijf met expertise in zonwering, ventilatie, aluminium gevelbekleding en ’outdoor living’. Het bedrijf telt wereldwijd ca. 1200 werknemers.

Op het industrieterrein ‘Groot Prijkels’, vlak naast de E17, bouwt het familiebedrijf in Kruisem / Nazareth een nieuw bedrijfscomplex dat het grootste ‘outdoor experience center’ van Europa zal worden. Voor de verdere expansie van deze Renson Outdoor Living concepten worden op deze nieuwe vestiging zowel productiehallen, een kantorencomplex, een test- en trainingscentrum als een binnen- en buitenshowroom opgetrokken.

Met dit nieuwe outdoor experience center wil Renson zich focussen op de sterk groeiende markt van ‘outdoor living’ waarbij alle comfort rond ontspannen, sporten, eten, chillen … van het buitenleven centraal staat. Een nieuwe range van terrasoverkappingen, gevelbekleding, tuinwanden en -verlichting alsook tuinelementen zoals zitbanken, bloembakken tot zelfs pakketbrievenbussen passen perfect in dit concept. Hier worden bezoekers binnenkort ondergedompeld in een ‘outdoor living’ totaalbeleving. Een samenwerking met andere gerenommeerde merken in outdoor beleving waardoor ook buitenkeukens, jaccuzzi’s … aan bod komen, maakt deel uit van het concept.

Het Renson streefdoel is om high-end kwaliteit te bieden in hun volledige productassortiment. Ook voor de uitbouw van hun productiesite staat kwaliteit centraal. In deze nieuwe productiehallen zal een intelligent machinepark garant staan voor een optimale productieflow. Om doorheen de volledige productiesite de nodige stroom te voorzien plaatst de installateursfirma Electro Entreprise EEG uit Gullegem op vakkundige wijze 174 AMAXX® contactdooscombinaties van MENNEKES op centrale locaties langsheen de productielijnen. Deze voorbedrade contactdooscombinaties met een behuizing uit hoogwaardig AMAPLAST worden gekenmerkt door o.m. een eenvoudige eenmansmontage, een afsluitbaar transparant venster en een lokale afzekering dankzij de aardlekschakelaars en de installatieautomaten. Dankzij deze lokale afzekering wordt het functioneren van de installatie gegarandeerd, zelfs wanneer storingen zouden optreden. MENNEKES AMAXX® contactdooscombinaties: betrouwbaarheid in een elegant design!