Inloggen / Registreren
Bel ons op +32 9 381 85 00

AMTRONs schitteren in parking Quartier Bleu

Het nieuwe woonproject Quartier Bleu, aan de jachthaven, is de nieuwe trendy hotspot van Hasselt. Hippe winkels en klassevolle restaurants vestigen zich in deze nieuwe woon- en winkelbuurt en vormen zo de perfecte schakel met de Hasseltse binnenstad.

Een dergelijke nieuwe site vereist uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Hiervoor zorgt de Parking Blauwe Boulevard, de openbare parking voor de gelegenheidsbezoeker. Daarnaast heeft Quartier Bleu zelf een privaatparking, voorbehouden voor de residenten van de appartementen en omwonenden. 

Matexi maakte de appartementen en woningen met bijhorende parking future-proof door de mogelijkheid te bieden om elke parkeerplaats van een laadstation MENNEKES AMTRON® Compact te voorzien. Intussen installeerde Elektriciteitswerken Janssens uit Zonhoven maar liefst 65 wandlaadstations, en dat aantal zal zeker nog aangroeien in de komende maanden en jaren. Elk laadstation kan vanuit het eigen woongedeelte gevoed worden. Er was hier dus geen nood aan een gekoppeld betaalsysteem, waardoor het type AMTRON® Compact het beste past.

In Quartier Bleu wordt ‘Charge Up at Home’ realiteit dankzij AMTRON® Compact!